LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, October 26, 2021

BMW si Total aduc hidrogenul la pompa

Instalarea primului rezervor cu hidrogen, pe 7 septembrie 2006, a marcat inceperea constructiei primei statii de alimentare cu hidrogen, pentru autoturisme, la Munchen, nu departe de Centrul de cercetare si inovatie al Grupului BMW.

Instalarea unui astfel de rezervor subteran pentru hidrogen lichid, intr-o statie de alimentare Total, este prima din Germania si nu se deosebeste cu nimic de o statie obisnuita de alimentare. In afara de hidrogen, statia ofera benzina si motorina si va intra in functiune la sfarsitul anului.

Aceasta noua statie a fost realizata ca urmare a parteneriatului dintre Grupul BMW si Total, in cadrul caruia se promoveaza hidrogenul drept combustibil pentru automobile. Cele doua companii au semnat o intelegere in mai anul acesta, Total urmand sa instaleze si sa puna in functiune trei statii de hidrogen in Europa, pana la sfarsitul anului 2007.

Stirea a fost data publicitatii simultan cu cea referitoare la lansarea primului model de lux pe hidrogen, lansat zilele acestea de BMW si denumit Hydrogen 7. Este vorba, deocamdata, de o serie limitata.

AutoNews.ro, 18 sep 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT