LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, October 19, 2021

Teo Trandafir, la nunta lui Ionuţ Iftimoaie

Teo şi echipa caravanei “Vrei Teo, ai Teo!” au participat, în acest weekend, la căsătoria luptătorului K1 Ionuţ Iftimoaie cu fotomodelul Maria Plăcintă, ceremonia fiind oficiată la Palatul Ghica din Comăneşti, judeţul Bacău, informează Pro TV. După ce a învins luptători din toată lumea, campionul K1 Ionuţ Iftimoaie şi-a găsit şi el un “adversar” în faţa căruia a trebuit să capituleze:

Maria Placintă, deţinătoarea locului 3 la ediţia din 2005 a concursului Miss România. Ionuţ a cerut-o de soţie în luna februarie, la trei zile după ce a cunoscut-o.

Iftimoaie îşi fixase cununia civilă pe 12 august, dar când a aflat că Teo şi echipa caravanei “Vrei Teo, ai Teo” se vor afla la Bacău în perioada 4 – 6 august, a devansat data evenimentului pentru a o avea alături în acest moment important din viaţa sa pe vedeta Pro TV. Astfel, vineri, Ionuţ Iftimoaie împreună cu Teo şi echipa sa au plecat cu toţii la peţit, spre casa Mariei Plăcintă.

Echipa caravanei “Vrei Teo, ai Teo!” a fost alături de Ionuţ când acesta a cerut-o pe Maria de soţie în casa familiei ei, dar şi pe treptele Palatului Ghica din Comăneşti, acolo unde a fost oficiat evenimentul.

Cadoul de nuntă al lui Teo pentru cei doi a fost o pereche de verighete. Naşii au fost Mirela şi Radu Teodor, buni prieteni cu mirii. Alexandru Arşinel, un apropiat al proaspetei familii Iftimoaie, a dat tonul la petrecerea care a urmat imediat după cununie. Peste o mie de oameni, veniţi din toate colţurile ţării, au ţinut să fie alături de luptătorul K1 în momentul în care acesta renunţă la burlăcie.

Ionuţ şi mireasa sa au petrecut împreună cu Teo, echipa sa, prietenii şi familia până în zori, la un restaurant din Slănic Moldova. În 20 august, de la ora 17:30, telespectatorii Pro TV vor putea urmări modul inedit în care luptătorul K1, convertit într-un mire emoţionat, a cerut-o pe Maria de soţie.

Ionuţ Iftimoaie a cunoscut-o pe Maria Plăcintă pe 11 februarie, cu trei ore înainte de a se lupta cu polonezul Wojciech Jastrzebsky. “N-am cum să pierd acest meci pentru că m-am îndrăgostit prea tare!”, i-a mărturisit Iftimoaie antrenorului atunci când acesta îi dădea ultimele sfaturi în legătură cu adversarul său. La trei zile după aceea, Ionuţ a cerut-o pe Maria de soţieComment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT