At bagon.to you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
50 cursuri & tutoriale de investiții la bursă și antreprenoriat – News42day
16 July 2024

50 cursuri & tutoriale de investiții la bursă și antreprenoriat

0

Vrei să faci bani și nu știi cum? Înscrie-te pe MaiorArmy.ro în prima armată de investitori la bursă din România și ai acces nonstop la peste 50 cursuri & tutoriale de investiții la bursă și antreprenoriat pentru doar 25 euro/lună!

Te sfatuiesc sa nu uiti ca cea mai buna investitie pe care o poti face este in propria ta educatie si traim vremuri in care daca nu stii sa-ti investesti banii cu cap, e doar o chestiune de timp pana cand vei ajunge sa te plangi de cresterea preturilor, de inflatie, si te vei mangaia pe cap spunand ca “e criza, asta-i situatia”.

Înregistrează-te și ai acces la peste 50 cursuri & tutoriale de investiții la bursă și antreprenoriat atent alese și adaugate la platformă.

DE ASEMENEA, daca doresti sa te apuci serios de investitii, achizitioneaza-ti pachetul PLATINUM unde ai acces si la canalul de DISCORD unde zilnic discutam toti in ce investim si argumentam de ce o facem pentru ca fiecare sa inteleaga si sa investeasca in cunostinta de cauza.

PS: La pachetul PLATINUM, daca esti interesat, primesti si posibilitatea de a avea o discutie pe ZOOM cu mine de cateva ore (multe fiindca vorbesc mult) in care o sa iti arat odul meu de a investi si iti voi arata si unul dintre portofolile mele.
PS2: Poti plati abonamentul in Maior Army chiar si cu crypto! 👍

– – – – – – – – – – – – – – – – –
👉 Detalii despre abonamente, aici: https://www.maiorarmy.ro/prezentare-premium/
– – – – – – – – – – – – – – – – –

Investeste in propria ta educatie si inconjoara-te de investitori care te pot ajuta sa prosperi din punct de vedere financiar.

Acum nu mai ai nici o scuză să nu te apuci de investiții și nu uita ca împreună vom fi mult mai puternici și mai educați!

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *