roma_mare_3-950x297Sotul meu si cu mine planuiam de mult timp o calatorie la Roma, acolo am fi vrut sa ne petrecem luna de miere, dar din pacate, nu am reusit sa ne permitem o astfel de calatorie la vremea respectiva.

Astazi insa exista mult mai multe oferte, si este mai usor sa gasesti bilete de avion la un pret accesibil, daca vrei sa calatoresti oriunde pe glob. Am intrat amandoi pe internet sa cautam bilete de avion catre Italia, cu destinatia Roma, si am gasit pana la urma bilete ieftine, pe care ni le putem permite.

Cand am vazut, ca in sfarsit am gasit bilete de avion la un pret accesibil, pe care ni-l putem permite, si ca in sfarsit o sa zburam catre Italia, si o sa vad Roma, am tipat de bucurie.

Sincera sa fiu, chiar nu a fost greu deloc, sa gasesc bilete de avion catre Italia, la un pret accesibil, regret, ca nu am intrat mai devreme pe https://www.aerolines.ro/oferte-speciale/bilete-de-avion-roma/, ca sa verific oferta.

Poate reuseam mai din timp sa plecam si as fi vazut deja Colosseumul. Astept cu nerabdare sa vad Colosseumul, si sa fac o multime de fotografii acolo. De asemenea tot cu nerabdare astept sa vad si Phanteonul, Forumul Roman, Dealul Capitoliului si totodata vreau sa arunc o moneda in Fontana di Trevi.

Roma este un oras extraordinar, si cu siguranta, macar in calitate de turist, cred ca oricine isi doreste sa ajunga la Vatican, sa viziteze muzeele sale, si sa vada biblioteca. Ar mai fi Villa Borgheze, Coloana lui Traian, Castelul San Angelo, Piata Venetia cu balconul lui Mussolini, Piata Spaniei, Piata Navona si Forumul Roman, Piramida lui Caius, Catacombele Crestine din Via Napoleone si Via Appia Antica.

De asemenea poti descoperi  inventiile lui Leonardo! La baza scarilor ce duc in Gradinile Borghese din Piazza Popolo este o cladire de mici dimensiuni – “Il Genio di Leonardo DaVinci” – ce adaposteste o expozitie interactiva ce va captiva atat copii cat si adultii.

Folosind “Codurile lui Da Vinci” artistii au reconstruit inventiile acestuia, iar vizitatorii pot atinge si intelege modul in care acestea functioneaza. Mai trebuie sa mai adaug ceva, de ce as vrea sa vizitez Roma ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *