lenjerie-ferrari-017O zi obisnuita, vineri dimineata, sotul meu a plecat deja la serviciu, iar eu ma pregateam sa scot rufele din masina de spalat, si sa le intind afara pe sarma. Rufele puse la spalat chiar de sotul meu, bineinteles.

Sotul meu a pus rufe colorate la spalat, in timp ce scoteam la rufele din masina de spalat, la un moment dat, era sa scap cosul din mana, cand pe langa pantalonii negri, camasile de culoare neagra, un pulover rosu…etc, iese si o lenjerie de pat, mare, de culoare initial alba, acum un “negru curcubeu”.

Nu stiu daca pur si simplu a facut o greseala, dar lenjeria mea de pat preferata este distrusa. Cum lenjeria mea de pat preferata tocmai a fost distrusa, am intrat pe internet sa imi caut lenjerie de pat noua. Am cautat lenjerii de pat 3D homex,

Am gasit cateva lenjerii de pat superbe pe http://www.homex.ro/, locul unde gasesti orice ai nevoie, numai produse de buna calitate si la preturi de bun simt. Deci am gasit o lenjerie de pat 3D superba, si mi-am facut comanda imediat.

Din cate stiu, din propia experienta intr-o zi, doua, coletul ar trebui sa ajunga. Am platit fara griji online, fiind foarte sigur, asa ca acum nu ramane, decat sa astept curierul. Intre timp, i-am trimis si sotului meu un email la munca, ca sa afle ce a facut, sa ii fie ziua mai dulce.

Trebuie sa stie, ca tocmai ce mi-a distrus lenjeria de pat preferata. Si ca sa se revanseze fata de mine, i-am spus ca nu ar strica sa ne uitam putina peste cateva idei de decoratiuni interioare, si chiar sa ne luam si noi, cateva astfel de obiecte de decoratiuni interioare, sa mai intinerim putin aspectul casei, sau sa schimba cateva piese de mobilier.

In fond imi este dator. Toate lenjeriile de pat, le am de la mama, iar lenjeria distrusa, a fost chiar ultimul cadou primit din partea ei.

Poate asa il conving, sa decoram si sa aranjam si noi frumos casa pentru halloween. Este pentru prima data cand o sa prind hallowenul la casa mea, asa ca as vrea sa ma ocup cu mare atentie de decoratiuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *