LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, October 18, 2021

Un avion cu aproape 300 de pasageri s-a prăbuşit la graniţa ruso-ucraineană

Un-avion-aproape-300-de-pasageri-s-a-prăbuşit-la-graniţa-ruso-ucraineană-300x184Un avion de pasageri malaysian cu 295 de pasageri la bord s-a prăbuşit în apropiere de frontiera dintre Ucraina şi Rusia, informează Reuters, citat de antena3.

Mai multe aeronave au fost doborâte în ultima perioadă de separatiştii proruşi, care sunt dotaţi cu sisteme de rachete sol-aer capabile să atingă ţinte aflate la o altitudine de până la 25 de kilometri.

UPDATEUn consilier al Ministrului ucrainean de Interne susţine, potrivit Associated Press, că avionul de pasageri ar fi fost lovit de o rachetă.

UPDATE Toţi pasagerii au murit, în urma prăbuşirii avionului de pasageri malaysian, afirmă surse citate de Itar-Tass. Conform unor surse citate de Interfax, avionul a dispărut de pe radare în timp ce zbura la altitudinea de croazieră de circa 10.000 de metri.

Un avion de pasageri malaysian cu 295 de pasageri la bord s-a prăbuşit în apropiere de frontiera dintre Ucraina şi Rusia, informează Reuters.

Aeronava s-a prăbuşit pe teritoriul Ucrainei, la 60 de kilometri de graniţa cu Rusia, într-o zonă în care mai multe aeronave au fost atacate de către insurgenţi proruşi.

Conform agenţiei Interfax, avionul Boeing 777 decolase de la Amsterdam (Olanda) şi urma să ajungă la Kuala Lumpur (Malaysia).

“Asta confirmă faptul că spaţiul aerien ucrainean este necontrolabil”

Informaţiile au fost comentate de Radu Tudor în emisiunea La Ordinea Zilei.

“E foarte posibil să fie vorba de numeroşi cetăţeni occidentali. Dacă ipotezele sugerate confirmă că acest avion de linie a fost doborât de o rachetă militară, va fi un scandal internaţional monstruos”, este de părere Radu Tudor.

“Asta confirmă faptul că spaţiul aerien ucrainean este necontrolabil. Când se întâmplă aşa ceva ai confirmarea nu doar că este o zonă de război, ci una necontrolabilă, una unde nu mai funcţionează legile dreptului internaţional”, a adăugat jurnalistul.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT