Elena Băsescu a născut o fetiţă. Băsescu: “E sănătoasă, cu mine seamănă”

0

eba2Elena Băsescu a născut o fetiţă. Băsescu: “E sănătoasă, cu mine seamănă”

Elena Băsescu, fiica preşedintelui României, a născut o fetiţă în această dimineaţă, la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Traian Băsescu a venit împreună cu soţia sa, Maria, şi cu fiica sa mai mare, Ioana, în jurul prânzului, la spital pentru a-şi vizita fiica şi nepoata.

“Sunt bucuros”, a fost prima reacţie a preşedintelui ţării atunci când a ieşit din spital. Traian Băsescu a declarat că nepoata sa a primit nota 9 la naştere. “Copilul s-a născut prematur. Cu trei săptămâni mai devreme decât era planificat. Medicii au decis că aceasta este cea mai bună soluţie pentru amândouă. Am primit nobilul titlu de bunic”, a mai spus preşedintele ţării, care a precizat că deja a ţinut-o pe nepoţică în braţe.

Întrebat cu cine seamănă, Traian Băsescu a replicat: “Cu mine seamănă. E sănătoasă, deja a supt”. Şeful statului a mai spus că atât fiica sa Elena, cât şi nepoţica, sunt bine. “Va mai sta în spital 2-3 zile. Elena şi Bogdan sunt cei care vor decide numele copilului. Tot ei vor decide şi cine vor fi naşii micuţei”, a mai spus Băsescu.

Elena Băsescu a născut prin cezariană, înainte de termen, la 8 luni şi o săptămână. Naşterea a avut loc la ora 3.30, iar fiica Elenei Băsescu şi a lui Bogdan Ionescu cântăreşte 2,7 kilograme. Naşterea a fost asistată de soţia directorului Spitalului Universitar din Bucureşti, care este fina preşedintelui Traian Băsescu.

Vineri, Elena Băsescu a postat pe Facebook mai multe imagini din camera copilului său. “Mai sunt aproximativ 3 săptămâni până la cel mai important eveniment din viaţa noastră: ziua când vom deveni părinţi. Pe amândoi emoţiile şi aşteptarea ne-au copleşit. Asta nu înseamnă că nu am apucat să desenăm pereţii din camera fetiţei noastre. Sperăm că micuţei noastre o să-i placă”, a scris Elena Băsescu pe Facebook.

Preşedintele Traian Băsescu a fost cel care a dezvăluit că fiica sa este însărcinată, iar mai apoi a dezvăluit şi sexul copilului. “Spre bucuria mea, voi avea o nepoţică”, a spus preşedintele într-o emisiune TV. Nepoata lui Traian Băsescu ar urma să poarte numele de Sofia-Maria, conform presei mondene. Preşedintele Traian Băsescu a sosit, duminică dimineaţă, la Spitalul Universitar, unde fiica sa, Elena, a născut o fetiţă.

Preşedintele este însoţit de soţia sa, Maria. El i-a salutat pe jurnaliştii prezenţi, dar nu a făcut declaraţii presei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *