Corneliu Vadim Tudor a rămas fără şefia PRM: Derbedeul de Hrebenciuc vrea să înhaţe şi partidul

0

surse-corneliu-vadim-tudor-a-ramas-fara-sefia-prm-derbedeul-de-hrebenciuc-vrea-sa-inhate-si-partidul-213171Corneliu Vadim Tudor a rămas fără şefia PRM: Derbedeul de Hrebenciuc vrea să înhaţe şi partidul

Plenara Consiliului National al PRM, intrunita la Palatul Parlamentului, a votat revocarea lui Corneliu Vadim Tudor din functia de presedinte al PRM. Totodata, au mai fost revocate si celelalte organisme de conducere ale partidului. In cadrul plenarei, s-au dezbatut si analizat cauzele care au condus la decaderea PRM, conform pesurse.ro.

Nemultmitii, care spun ca reprezinta 24 de organizatii judetene, i-au reprosat fondatorului PRM că a îngropat partidul. Printre cei aflati la sedinţa, termenul de “vadimist” a fost folosit ca insulta.

Presedintele PRM Cluj, Gheorghe Funar, prezent si el la lucrari, pare a avea mari sanse sa preia sefia partidului. Acesta a pledat, in sala, pentru suspendarea conducerii, dar nu şi a lui Vadim Tudor, pentru ca presedintele partidului nu poate fi demis decât de Congres. Plenara Extraordinara a Cosiliului National al PRM a votat, in final, suspendarea intregii conduceri.

La aflarea vestii, Corneliu Vadim Tudor a declarat ca pucistii ar putea sa infiinteze cel mult Partidul Bordelurilor si a acuzat-o pe Ancuta Carcu, secretar executiv al PRM, ca “a prestat la benzinariile din Ploiesti”.

Vadim Tudor, care a făcut si el o sedinta cu sustinatorii sai, nu recunoaste valabilitatea sedintei de astazi, care nu a fost convocata de Biroul Politic al PRM, asa cum este statutar. Acesta a mai ameninţat că va desfiinţa partidul, mai ales că marca PRM e inregistrata la OSIM pe numele lui.

Tribunul a declarat ca in spatele demersului de astazi se afla vicepresedintele PSD Viorel Hrebenciuc. “Este o facatura publica marca Viorel Hrebenciuc. Derbedeul de Hrebenciuc, cum vrea sa inhate echipa Steaua vrea să inhate si PRM”, a spus acesta. Presedintele PRM a sustinut ca Hrebenciuc ar fi dispus să platească exact 2.200.000 de euro pentru spargerea PRM, dintre care ar fi dat deja “200.000 de euro pentru îichirierea salii la Palatul Parlamentului, si urmează sa mai livreze 2.000.000 pentru reorganizarea filialelor in teritoriu, după chipul şi asemănarea PSD”.

“Un om ca mine, care are alaturi de el atâția ofiteri activi si in rezerva (ai serviciilor – n.r.) afla lucruri ca asta”, a mai comentat europarlamentarul.

El a explicat presupusa interventie a lui Hrebenciuc prin faptul ca referendumul pe tema Constitutiei, din toamna, va fi un esec, moment in care “PSD, care acum are 21%, va ajunge la 10%”.

Europarlamentarul a mai spus ca sedinta de la Palatul Parlamentului este nestatutara. “Nimeni nu ma poate inlocui pe mine. Pot vota si demiterea reginei Angliei si sa-l pună pe regele Cioaba”, a comentat el.

Desi numele lui Gheorghe Funar este vehiculat ca posibil succesor, Vadim Tudor nu s-a aratat îngrijorat. “E Funar acolo, mi-a zis despre ce este vorba”, a spus el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *