LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, October 17, 2021

Singura solutie simpla, rapida si economica pentru siteul de prezentare al firmei tale

De ce sa alegi Simplenet? … pentru ca stim ce e important pentru tine. Stim pentru ca si noi suntem ca tine – intreprinzatori, oameni de afaceri. Experienta noastra nu se rezuma la a construi site-uri pentru clienti, noi am construit site-uri pentru afacerile proprii. A trebuit sa devenim buni pentru ca daca dadeam chix o faceam pe banii nostri nu pe banii clientilor.

Din 2007 lansam afaceri online, le promovam, le dezvoltam si le administram – avem experienta in marketing, optimizare SEO, branding, copywriting, optimizarea aplicatiilor atat la nivel de platforma (WordPress) cat si optimizare la nivel de server.

In 2012 am decis sa ajutam firmele mici sa aiba o prezenta online punandu-le la dispozitie expertiza noastra intr-un pachet avantajos. Astfel s-a nascut Simplenet. Stim ce e important pentru a avea un site de succes, stim sa prioritizam si sa eficientizam.

Stim ca site-ul de prezentare e o extensie a business-ului tau care trebuie sa transmita mesajul de marketing catre potentialii clienti si sa genereze profit.

Site-ul este un vanzator super-eficient care este la orice ora la dispozitia clientilor care au nevoie de informatie. Pentru ca potentialii tai clienti asta cauta pe internet: informatie. Astfel, obiectivul nostru este sa ajutam informatia ta sa ajunga in fata cat mai multor potentiali clienti. Fara brizbrizuri. Fara lucruri inutile.

Doar cele mai noi tehnologii web pentru o optimizare SEO on-page de calitate, viteza mare de incarcare a paginilor, securitate si usurinta in navigare.

Noi nu iti construim site-ul pe care il vrei – iti construim site-ul de care ai nevoie ca sa iti cresti afacerea.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT