media_135946284066193800Poze Gabriela Cristea – Playboy

Sunt 8 ani de cand Gabriela Cristea a pozat in Playboy (iulie 2000) acum incerca sa-si faca o imagine de conservatoare si se pare ca reuseste odata cu emisiunea prezentata de ea “Nora pentru mama”, spre surprinderea unora a mai pozat de curand si in FHM, dar nu despuiata ca in 2000, ci in lenjerie intima 😉

Toate laudele din partea mea: e o prezentatoare buna, spontana, frumoasa … stie sa se faca placuta !

Uite-o pe Gabriela Cristea GOALA in Playboy in fotografiile de care sigur ai uitat! Andreea Mantea i-a spus Gabrielei ca arata mai bine acum… Tu ce parere ai?

Gabriela Cristea, fosta prezentatoare a emisiunii “Nora pentru mama” a fost invitata aseara la WOWbiz, Kanal D, iar Andreea Mantea i-a adus aminte de pozele incendiare din Playboy. Mai mult, Andreea a complimentat-o pe Gabriela spunand-i ca arata mai bine acum decat in urma cu 13 ani! Tu ce parere ai? Uite fotografiile din Playboy!

La 39 de ani, Gabriela Cristea, fosta prezentatoare a emisiunii “Nora pentru mama” de la Kanal D, arata impecabil, si a reusit sa slabeasca foarte mult cu o dieta minune. In timpul emisiunii de ieri seara, la WOWbiz, prezentatoarea Andreea Mantea i-a spus Gabrielei ca arata foarte bine acum, ba chiar mai bine decat in urma cu 13 ani cand a pozat goala in Playboy sugerand-i ca si acum ar face spectacol daca ar mai poza nud.

Gabi i-a multumit Andreei pentru complimente si a spus ca nu exclude varianta de a aparea din nou goala in paginile unei reviste pentru barbati. “Deocamdata nu este cazul unui astfel de pictorial”, a declarat ea.

Ei bine, noi iti aratam acum pozele incendiare din urma cu 13 ani cand Gabriela si-a zapacit fanii pozand goala-goluta! Totodata, Gabriela a povestit in timpul emisiunii cum a reusit sa slabeasca atat de mult si sa arate atat de bine.

“Lumea se uita la mine si imi spune ‘da, arati bine, dar esti bine?’. Da, sunt bine, nu sunt bolnava. Am mancat si mananc in continuare foarte bine si foarte mult. Mananc de cinci ori pe zi, asta e si secretul, am 3 mese principale si doua gustari. Mananc absolut orice fel de carne, nutritionistul nu mi-a interzis sa mananc grasimi, insa eu am renuntat si ma simt bine. Am renuntat si la ulei, salata mi-o dreg cu iaurt. Mananc si dulce, cam de 3 ori pe luna, mananc prajiturile care imi plac. Serios m-am apucat de slabit in luna mai anul trecut si am slabit 10 kilograme. Am pus pe mine un kilogram de Craciun” a povestit Gabi la WOWbiz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *