LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, October 19, 2021

Cum am slabit ?

Un site care promoveaza un produs de slabit cu rezultate probate. Acest produs este format dintr-un amestec de extracte de 8 fructe, plante si alge, reunite sub denumirea \”Amix 200\”

Pentru o mai buna intelegere a ceea ce inseamna promovarea, iata mai jos pe larg cateva specificatii care il transforma intr-un produs premium, unic pe piata romaneasca.

* Comisionul acordat afiliatilor Piata Digitala este 3.6 euro/lead indiferent de valoarea comenzii(cea mai mica valoare poate fi 59 lei cu tot cu TVA)

* Este un produs de interes larg(slabitul este un subiect de care fiecare se loveste la un moment dat), care se preteaza atat publicului feminin, cat si celui masculin.

* Beneficiaza de campanii de presa menite sa asigure produsului o expunere mai mare care va crea incredere si va fi determinanta pentru client.

* Produs inovator, fiind un produs de slabire foarte cunoscut ce se bazeaza pe efectul folosit in slabire al componentelor sale: ceai verde, ananas, coacaze, papadie, chimen, coriandru si altele.

* Site realizat profesionist, cu continut pertinent, convingator si navigare usoara.

* Adaptat atat vizitatorilor obisnuiti cu tehnologia moderna, cat si celor mai putin avizati.

* Clientul are posibilitatea de a opta pentru ce cura i se potriveste mai bine, in functie de nr. de kg pe care le are de pierdut, sau de buget, deci nu este conditionat de un pret fix. Astfel pentru cei nehotarati sau neincrezatori exista si curele de 1-2 saptamani, cu un cost mai mic, dar care ofera afiliatului acelasi comision 3.6 euro.

* Risc 0 ( zero) pentru clienti, deoarece pot returna produsul daca nu au rezultate.

* Procentul de comenzi finalizate online este 95% (restul de 5% provenind din comenzi plasate telefonic in urma unui apel pentru a obtine informatii suplimentare, deci care oricum nu s-ar finaliza online).Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT