Django Unchained, film online subtitrat în Română

0

Django Unchained (Django dezlănţuit), film online subtitrat în Română

În 1858, mai mulţi sclavi sunt transportaţi prin Texas de către fraţii Speck. În grupul de sclavi se află şi Django, care a fost despărţit de soţia sa Broomhilda atunci când au fost cumpăraţi de indivizi diferiţi la o licitaţie de sclavi. Fraţii Speck îl întâlnesc pe Dr. King Schultz, un stomatolog german şi, fără ca ei să ştie asta, un vânător de recompense.

Schultz îl eliberează pe Django şi omoară unul dintre fraţi, iar pe cel de-al doilea îl lasă la mila sclavilor acum eliberaţi. Schultz îi spune lui Django că l-a eliberat pentru a-l ajuta în localizarea fraţilor Brittle, un trio de criminali brutali ce lucrează pentru un patron de plantaţie.

El îi mai spune lui Django că meseria de vânător de recompense este una oportunistă, dar că îi împărtăşeşte dispreţul faţă de sclavie. Cei doi ajung la un acord: în schimbul ajutorului de a-i localiza pe fraţii Britlle, Schultz îi va oferi libertatea lui Django, 75$ şi un cal.

După ce îi vânează şi ucide pe fraţii Brittle, Schultz îl ia pe Django ca partener în vânătoarea de recompense. Chiar dacă la început Django nu este sigur că această meserie e potrivită pentru el, curând se va dovedi că este foarte priceput la asta.

Urmăreşte online filmul Django Unchained (Django dezlănţuit), cu subtitrare în Română şi calitate DVDSCR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *