Dictionar de Termeni RCA Ieftin

0
Asigurare

Contract / polita cu care un individ sau o entitate primeste protectie financiara sau plata daunelor din partea unei companii de asigurare.

Asigurare RCA

O asigurare RCA este asigurarea prin care se asigura tertii prejudiciati ca urmare a unui accident produs din vina conducatorului autoturismului asigurat. Asigurarea RCA este obligatorie si despagubeste o terta persoana si nu asiguratul.

Polita RCA este atat in favoarea tertului despagubit cat si in favoarea persoanei asigurate. Persoana prejudiciata primeste in mod obligatoriu despagubirea cuvenita de la societatea de asigurare care a emis polita RCA, iar venitul asiguratului nu va fi afectat, despagubirea fiind platita de asigurator.

Asigurat

Persoana fizica sau juridica care, in schimbul unei prime de asigurare platite asiguratorului isi asigura bunurile impotriva anumitor calamitati naturale sau accidente. Asiguratul mai poate fi si o persoana fizica care se asigura impotriva unor evenimente ce pot sa apara in viata lor.

Calculator RCA Ieftin

Compararea prin intermediul unui calculator de preturi a ofertelor companiilor de asigurari auto. Prin intermediul unui calculator de RCA puteti sa cumparati cea mai ieftina asigurare RCA.

RCA Ieftin

Prin intermediul moneycenter.ro puteti compara toate ofertele de asigurare RCA ale companiilor care vand asigurari auto si astfel sa alegeti cel mai ieftin RCA. Cum asigurarea RCA il va despagubi pe tertul implicat intr-un accident auto este de preferat a se cumpara o asigurare RCA ieftina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *