At bagon.to you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
Tendinţele sezonului toamnă-iarnă: military chic şi gotic – News42day
16 July 2024

Tendinţele sezonului toamnă-iarnă: military chic şi gotic

0
Nu o zicem noi. O zic stilistii fran­cezi, care au lansat zilele trecute si in Ro­ma­nia ultima editie a catalogului La Re­doute. Astfel, culoarea definitorie a colectiei toamna-iarna din acest an este kaki.

Stilistii recomanda aceasta culoare in combinatii croma­tice ine­­dite alaturi de galben ocru, oranj estompat, violet, roz prafuit, albastru paun si albastru denim.

Cele patru tendin­te propuse sunt Military Chic, Na­­tural Woman, True Romance si Glam Rock.

  • Military Chic defineste tinutele ce combina elemente militaresti clasice cu cele asociate stilului “aviator”. Un stil accesibil, Military Chic imbina puternice influente masculine cu ro­mantismul modern. Astfel, mantourile sunt asortate cu fuste vaporoase din sifon, iar jachetele-aviator cu rochii cu paiete.
  • Natural Woman deriva din preo­cu­pa­rea pentru un stil de viata sanatos, mai apropiat de natura. La Redoute propune o colectie din bumbac organic si un stil casual, prin siluete cu volum si linii extrem de feminine. Cardiganul, rochiile tricotate, bluzele cu broderii folk sau imprimeuri etnice, fularele si beretele se numara printre piesele-cheie ale acestei tendinte.
  • Pentru stilul True Romance, de­signerii La Redoute propun o poveste de dragoste moderna, in care perso­najele principale sunt dantela, voalul, tran­sparentele, broderiile, culorile pastelate si drapajele.
  • Glam Rock se defineste prin siluete indraznete (rochii tunica cu drapaje, pulovere adanc decoltate, mantouri cu imprimeu leopard in nuante de negru si gri) si piese masculine (bluzoane rock din piele, sacouri de colegiu, ghete de motociclist, jeansi boyfriend si uzati, camasi largi, palarii), totul pe jocuri de texturi bazate pe negru.

Specialist in prêt-à-porter si decora­tiuni, site-ul La Redoute este pe primul loc in topul magazinelor virtuale de imbracaminte si decoratiuni din Franta.

La Redoute este prezent in peste 20 de tari si a intrat in Romania in anul 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *