emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, August 8, 2022

Rochii lungi cu corset

Rochiile cu corset sunt unele dintre cele mai apreciate atunci cand vine vorba de exprimarea feminitatii fiecareia dintre noi.

Inca din perioada printilor si printeselor, corestul a insemnat feminitate si scoaterea in evidenta a trasaturilor cele mai frumoase ale unei femei. Si tocmai datorita faptului ca rochiile cu corset sunt atat de feminine, au ajuns sa domine si lumea modei din ziua de azi.

Acest lucru se intampla din simplul fapt ca rochiile cu corset se pot preta pentru orice fel de eveniment, fie ca este vorba de o cina romantica sau de o intalnire de afaceri, cu conditia ca partea superioara a rochiei, corsetul in sine, sa nu fie prea decoltat.

Tendintele pentru anul 2013 arata ca rochiile cu corset sunt reprezinta un nou trend cand vine vorba de exprimarea feminitatii. Si tocmai de aceea va prezentam o fotogalerie in care veti vedea unele dintre cele mai apreciate modele de rochii lungi cu corset.

rochie-cu-corset-officerochie-clasica-cu-corsetrochie-cu-corset-model-chinezescrochie-lunga-corset-clasicarochie-lunga-corset-movrochie-lunga-cu-corset-bufantarochie-lunga-cu-corset-cu-model-floralrochie-lunga-cu-corset-de-seararochie-lunga-cu-corset-elegantarochie-lunga-cu-corset-forma-de-sirenarochie-lunga-cu-corset-simplarochie-mulata-cu-corset-in-doua-culoriComment Form