Poartă lenjerie intimă sexy în fiecare zi

0
Avem mii de modele de lenjerie intimă sexy și nu știm să profităm de ele. Marea majoritate a femeilor le poartă doar la ocazii, iar altele deloc. Chiar avem nevoie de motive bine întemeiate pentru a purta lenjerie intimă sexy?

Dacă da, eu am găsit câteva de care ar trebui să ții cont când mergi la shopping. Te-ai putea trezi că vei cumpăra nu una sau două, ci trei modele de lenjerie intimă sexy.

Magazine recomandate: 4passion.ro ; astratex.ro

Ești sexy, te simți sexy.

Nu trebuie să arați ca Heidi Klum pentru a-ți cumpăra o lenjerie intimă sexy. Formele nu contează, ci atitudinea. Iar o atitudine sexy, iese la iveală atunci când te simți sexy. Și ce altceva îți poate induce starea de spirit minune decât o lenjerie intimă sexy, pe gustul tău?

Viața de cuplu.

Să fim sincere: oricât ai încerca, monotonia de bate la ușă. Așa că, încinge atmosfera și surprinde-ți iubitul, măcar de Sărbători, cu o lenjerie intimă sexy. După o asemenea apariție, poți spune adio monotoniei. Ba chiar te poți trezi că vei primi cadou de ziua ta chiar o lenjerie intimă sexy.

Te scapă din încurcături.

Te-a prins cu o mică minciună și nu știi cum să o scoți la capăt? Găsește o modalitate eficientă de a-i face supărarea să treacă și schimbă-te în fața lui. Rămâi în lenjerie intimă sexy în timpul discuției. Însă, ai mare grijă să nu pară că o faci intenționat că altfel… te-ai fript.

Sunt comode.

Pune în balanță corsetele bunicilor noastre, care se chinuiau să arate bine, și un modern set de lenjerie intimă sexy. E comod, nu te strânge și îl poți purta fără grijă în orice moment al zilei. În plus, comoditatea și starea ta de spirit oferită de lenjerie, te vor aduce în centrul atenției. Să nu te mire că bărbații vor începe să întoarcă capul tupă tine….

Pe post de pijamale.

Îți place să-ți admiri iubitul când doarme, în boxeri? Ei bine cam același lucru li se întâmplă și lor. În loc de furou sau pijamale lungi, dormi în lenjerie intimă sexy. Relația ta ar putea lua o altă întorsătură… mai fierbinte.

Dar să nu ne oprim aici… Mai sunt ”n” metode pentru care ar trebui să purtăm lenjerie intimă sexy. Și, mi-ar lua o zi întreagă să le înșirui.

Așa că, lasă-ți imaginația să zburde și convinge-te singură că o lenjerie intimă sexy îți poate schimba atitudinea și viața.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *