Camasa personalizata Catalin Botezatu

0
camasi catalin botezatu guler
Categorie produs: camasi barbati
Compozitie: bumbac 100%
Marimi: 38,40,42,44,46

cumpara 2

galerie foto

  • Colectia noua de camasi Catalin Botezatu prezinta sub forma parca de teaser o camasa din bumbac 100% care exprima intru-totul masculinitatea si grandoarea produselor barbatesti prezente pe rafturile Catalin Botezatu store. Aceasta camasa cu un croi cambrat va fi recunoscuta de toata lumea ca fiind din gama Catalin Botezatu, datorita personalizarii vizibile atat pe manseta cat si pe banda cu nasturi.
  • Eleganta, dar in acelasi timp sexy, aceasta camasa realizata din bumbac de cea mai buna calitate pare coborata direct de pe podiumul de moda in rafturile magazinului online Catalin Botezatu. In plus, este un model deosebit de camasa, in culori clasice: o combinatie foarte reusita de carouri si uni, in nuante de albastru, potrivita pentru o tinuta in stil smart casual.
  • Camasa Catalin Botezatu prezentata de aceasta data poate fi purtata in diferite ocazii, putand fi asortata atat la o pereche de pantalon clasic cat si la un blug lejer completand astfel o tinuta casual.
  • Aceasta camasa, la fel ca toate camasile Catalin Botezatu, este fabricata integral in Romania fiind realizata din materiale de calitate superioara 100% bumbac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *