At bagon.to you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
Dieta minune cu banana de dimineata – News42day
15 July 2024

Dieta minune cu banana de dimineata

0
Dieta cu banane a fost conceputa in Japonia si a devenit populara in intreaga lume deoarece este foarte eficienta. Potrivit publicatiilor japoneze de specialitate, la scurt timp dupa ce s-a aflat de ea, devenise atat de populara incat multe magazine isi epuizasera stocul de banane.

Popularitatea acestei diete vine din faptul ca este foarte usor de tinut, rapida si eficienta. Ideea care ii sta la baza este foarte simpla – la micul dejun trebuie sa mananci cateva banane si sa bei un pahar de apa la temperatura camerei. Pe cat de facil, pe atat de eficient. Iata celelalte detalii de care trebuie sa tii seama.

1. Specialistii care au conceput regimul sustin ca bananele, consumate la micul dejun, au capacitatea de a stimula arderea de calorii. Ai voie sa mananci cate banane doresti si dupa ce simti ca esti satula, trebuie sa bei un pahar de apa la temperatura camerei.

2. In timpul zilei ai voie sa mananci orice, dar e preferabil sa eviti mancarurile tip fast food, prajiturile si bauturile carbogazoase. De asemenea, e recomandat sa nu mai consumi nimic dupa ora 20.00.

3. La pranz ai voie sa consumi orice poftesti iar in jurul orei 16.00 ai voie sa mananci ceva dulce, dar intr-o cantitate rezonabila. Dupa ora 20.00 ai voie sa consumi doar apa.

4. Nici pentru cina nu exista restrictii, dar o masa usoara este ideala atat pentru silueta, cat si pentru un somn odihnitor.

5. Somnul este si el important in aceasta dieta, asa incerca ssa mergi la culcare inainte de miezul noptii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *