At bagon.to you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
A ţinut diete până când a leşinat şi acum dă sfaturi de frumuseţe. Vezi ce le recomandă Alexandra Stan femeilor care vor să arate cât mai bine – News42day
16 July 2024

A ţinut diete până când a leşinat şi acum dă sfaturi de frumuseţe. Vezi ce le recomandă Alexandra Stan femeilor care vor să arate cât mai bine

0

După ce a leşinat de câteva ori din cauza dietelor draconice pe care le ţine, Alexandra Stan pare să fi conştientizat faptul că frumuseţea înseamnă, în primul rând, sănătate.

Întrebată ce sfaturi ar da femeilor care vor să fie mereu frumoase, cântăreaţa s-a rezumat la a recomanda fiecăreia să adopte doar dietele portivite, fără să cadă în extreme.

În plus, solista spune că nu poate oferi sfaturi concrete pentru un chip sau un trup fără cusur, întrucât acestea depind de sacrifiile pe care sunt sau nu dispuse să le facă.

“Chiar cred ca cea mai buna metoda de a arata bine este sa te simti bine. Atunci cand nu ai complexe, nu ai frustrari, nu incerci sa iti ascunzi defectele si te simti bine cu orice ai tu, acest lucru se vede si oamenii te apreciaza si te vad mai frumoasa”, a declarat ea pentru perfecte.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *