Caru’ cu vedete: Sanii Sanzianei sunt atat de mari, incat n-au mai incaput intr-un sutien! Si-a pus doua costume de baie, unul peste celalalt; Suspecta de raie! Roxana Ionescu a stat in ultimele zile in preajma unei prietene contaminate, care si-a ascuns bubele. Vedeta e nevoita sa mearga de urgenta la medic; Uite-o pe Inna fara chilotei si sutien!

0
Sanii Sanzianei sunt atat de mari, incat n-au mai incaput intr-un sutien! Si-a pus doua costume de baie, unul peste celalalt. Sanziana Buruiana tocmai s-a intors dintr-o vacanta superba petrecuta in Insulele Capri, unde s-a distrat de minune, cu prietenele ei. Fara baieti sI alte batai de cap, fetele s-au relaxat la soare de dimineata pana seara, formele lor voluptuoase facand furori printre turisti. Sanziana Buruiana, Cristina Pana sI celelalte prietene ale lor au facut o adevarata parada a costumelor de baie pe plajele exotice, fiind, de departe, atractia principala a statiunii in care au fost cazate. Cea mai inventiva s-a dovedit a fi Sanziana, care a atras toate privirile in momentul in care a imbracat doua costume de baie, unul din doua piese sI cel de-al doilea intreg, pe deasupra, scrie Cancan.

Nicolas Cage, dat in judecata.
Nicolas Cage a fost dat in judecata de un fost angajat, care ii cere despagubiri de 115.000 de dolari. Richard Brun, care sustine ca a fost unul dintre oamenii de securitate ai actorului de 48 de ani, a declarat ca starul de la Hollywood l-a angajat anul trecut in luna septembrie si apoi l-a concediat doua saptamani mai tarziu, “fara nici un motiv intemeiat” si refuzand sa-i plateasca partea de salariu care ii fusese promisa, anunta Libertatea.
Suspecta de raie! Roxana Ionescu a stat in ultimele zile in preajma unei prietene contaminate, care si-a ascuns bubele. Vedeta e nevoita sa mearga de urgenta la medic. Urmarita de ghinion, Roxana Ionescu si-a petrecut cateva zile bune in preajma unei prietene care tocmai s-a intors din vacanta din Grecia, cu un mare bagaj de amintiri. Printre acestea s-a numarat si o amintire mai putin placuta, respectiv o boala contagioasa, raia, pe care a si ascuns-o, nestiind, probabil, ca se ia. Toti cei din gasca s-au speriat atat de tare, incat s-au programat la medic. Nici prin gand nu-i trecea Roxanei Ionescu ce avea sa pateasca, gratie prietenei sale care s-a intors din vacanta putin mai bolnavioara decat in momentul in care a plecat. Tanara s-a distrat de minune in timpul sejurului petrecut in Grecia, insa a revenit in tara cu o serie de bubite inestetice, pe care, probabil de jena, le-a ascuns asa cum a putut mai bine, pentru ca cei din jur sa nu le observe, informeaza Cancan.

Kate Moss si-a revenit! N-ai spune ca ea este “drogata” si “betiva” despre care presa internationala a scris pagini intregi.
Kate Moss, 38 de ani, nu se sfieste sa-si arate formele cu care natura a inzestrat-o. Fostul manechin a ajuns pe paginile tabloidelor dupa ce a fost fotografiata goala in timp ce se afla in vacanta, pe plaja de pe insula Formentera. Kate Moss a fost urmarita o perioada buna de paparazzii italieni in timpul vacantei sale in Europa. Si faptul ca au fost atat de perseverenti a dat roade pana la urma. Astfel, Kate a fost imortalizata in timp ce se relaxa pe plaja in sanii goi, scrie Click.
Afisul Mirabelei Dauer, pe peretii unui pisoar! Interpretii Mirabela Dauer si Raoul au beneficiat, pentru concertul de pe care l-au sustinut sambata, intr-un local din Arad, de o publicitate inedita. Organizatorii spectacolului au lipit afise prin tot orasul, inclusiv pe peretii pisoarului respectivei discoteci… La vederea afisului, Raoul a comentat amuzant: “La Arad, reclama la spectacolul nostru se face chiar si aici… Va mai “trece”?”, anunta Libertatea.

Uite-o pe Inna fara chilotei si sutien!
Cantareata face ce face si reuseste sa-si innebuneasca fanii de pe reteaua de socializare. Inna a postat o imagine in care apare mai mult dezbacata decat imbracata. Cantareata este acoperita de o bluza cu franjuri, insa spatele ii este dezgolit, iar lipsa lenjerie intime este evidenta. Aparitiile fierbinti ale Innei nu mai sunt o noutate pentru nimeni, caci ea ne incanta privirile atat in concerte, cat si pe retelele de socializare cu ipostazele provocatoare in care apare. De recunoscut este faptul ca Inna este o artista iubita peste hotare si are un succes incredibil, conform Click.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *