VEDETELE “ALEARGA PENTRU SANATATEA TA !”

0
In premiera la Crosul Loteriei Romane: vedetele se intrec pentru promovoarea unui stil de viata sanatos

Loteria Romana in parteneriat cu Federatia Romana de Atletism organizeaza Crosul Loteriei Romane, competitie cu traditie, inscrisa in calendarul intern si international, aflata la cea de-a XV-a editie.
Anul acesta va exista in premiera o categorie onorifica de participanti la aceasta competitie, cea a VIP-urilor, care vor alerga pentru a promova importanta practicarii sportului pentru mentinerea sanatatii, fara a beneficia de premiile puse in joc de catre Loteria Romana.

Invitam personalitati din toate domeniile, vedete, politicieni, ziaristi, actori, prezentatori, sportivi, cantareti, oameni de cultura, sa se prezinte la start, sa se alature cauzei noastre si sa participe la o cursa pentru sanatate.
Sub indemnul “Alearga pentru Sanatatea ta!”, duminica 21 octombrie la ora 11.00, in Piata Constitutiei, oameni de toate varstele, sportivi sau amatori, persoane cu dizabilitati, cu totii, sunt asteptati sa ia startul intr-un cros cu traditie si istorie. Avem premii substantiale, un spectacol pe cinste, vedete surpriza, ce sa mai …toate ingredientele pentru a petrece o duminica de neuitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *