Cum poţi slăbi cu ajutorul reţelei de socializare Twitter

0
Platforma de socializare Twitter poate fi una dintre cele mai eficiente mijloace de a slăbi.

Jurnalista Flic Everett, editor al publicaţiei britanice Daily Mail, a realizat un experiment în urma căruia şi-a dat saema că poate slăbi cu ajutorul site-ul de socializare, potrivit mediafax.ro.

Everett a povestit cum, după o petrecere cu prietenii, la care se mâncaseră trei feluri principale greceşti, dar şi baclavale făcute în casă şi îngheţată, simţea că abia se putea mişca. El a postat pe contul său de Twitter o descriere completă a meniului din acea seară, căreia i-a dat tag-ul “#tweetwhatyoueat/ tweetcemănânci”.

Până dimineaţă, postarea sa avea zeci de comentarii, cele mai multe dojenitoare la adresa gurmandei jurnaliste care anterior anunţase că este la dietă.

“Aşa că, ştiind că mă voi face de râs dacă voi scrie pe Twitter tot ce mânânc, am început să mă gândesc de două ori când am ajuns în faţa frigiderului dacă să înfulec nişte brânză sau un baton de ciocolată pentru a-mi ridica moralul”, mărturiseşte Everett.

Jurnalista a constatat că la finalul unei săptămâni de dietă, urmată în clubul #tweetwhatyoueat, pierduse 1,2 kilograme din masa corporală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *