Cum a slabit Ozana Barabancea

0

Ozana Barabancea a uimit o tara intreaga dupa ce a slabit 40 de kilograme intr-un singur an. Artista spune ca a urmat un regim personalizat, la indicatiile unui medic nutritionist si dupa ce si-a facut analizele la zi. Iata la ce a renuntat sa manance si ce si-a pastrat in meniul zilnic.

Ozana Barabancea, membru al juriului in cadrul show-ului „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a slabit, in ultimele 10 luni, 40 de kilograme. Artista intentioneaza sa isi continue regimul si sa mai dea jos inca 15.

Noua silueta i-a atras complimente peste complimente din partea admiratorilor, unii dintre ei comparand-o cu o adolescenta de 18 ani. Artista spune ca a urmat un regim alimentar personalizat, la sfatul nutritionistului Silvia Ifrim.

„Nu mananc paine, nu beau sucuri acidulate si nu mai mananc alimente sintetice, nu neaparat pentru ca as urma aceasta cura, ci pentru simplul fapt ca cele enumerate pot fi catalogate drept otrava pentru sobolani.

Pentru ca dieta sa aiba rezultat nu mananc nimic dupa ora 19 si beau foarte multa apa. Am avut momente in care organismul meu simtea nevoia de dulce. In speta, efortul vocal sustinut, mai ales la momentul recitalurilor, se sprijina pe energia furnizata din surse glucidice.

Am incercat pe cat posibil sa inlocuiesc sursa de dulce cu una proteica. Si a functionat. Evident, au fost si momente de sevraj sau de derapaj de la linia regimului urmat, dar nu s-a pus nici un moment problema infometarii”, a declarat ea pentru Gandul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *