LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, September 28, 2020

Femeile prefera tigara electronica?

Cercetatorii de la Universitatea Yale au ajuns la concluzia ca femeilor le este mai greu sa renunte la tigari decat barbatilor, din cauza unor diferente in creier determinate de sex. Acest lucru poate constitui o explicatie pentru faptul ca femeile sunt mai doritoare sa incerce tigara electronica decat barbatii.

Cercetatorii de la Universitatea Yale au constatat ca, pe masura ce utilizatorul consuma tutun, creierul dezvolta „receptori de nicotina”. Cresterea numarului de receptori de nicotina este direct proportionala cu cresterea poftei de tutun, care intr-un final se transforma in dependenta. Insa, se pare ca barbatii sunt diferiti, din acest punct de vedere.

Barbatii fumatori au mai multi receptori decat cei nefumatori, insa, cu toate ca cercetatorii nu au gasit o explicatie pentru asta, femeile, indiferent ca sunt sau nu fumatoare, au acelasi numar de receptori. Oamenii de stiinta tind sa creada ca receptorii din creierul femeilor sunt mai activi si ca nu este necesar sa creasca pentru a trimite mai multe mesaje la creier. Totodata, acest lucru ar putea constitui o explicatie pentru faptul ca femeilor le este mai dificil sa renunte la tigari decat barbatilor.

Tigara electronica poate fi de ajutor

Tigara electronica este un dispozitiv care poate ajuta femeile in cautarea unei alternative pentru tigarile din tutun. Aceasta reda utilizatorului acelasi sentiment ca si atunci cand ar fuma si aceeasi satisfactie deoarece contine nicotina. Si cum nicotina nu cauzeaza cancer, tigara electronica poate inlocui cu usurinta tigarile din tutun.

In ultimii ani tigarile electronice au devenit din ce in ce mai populare si se pare ca numarul vaperilor este in continua crestere. Nu exista insa o statistica exacta despre cati vaperi de sex masculin si cati de sex feminin exista, insa dupa parerea noastra femeile par mai interesate sa foloseasca acest produs. Poate si din cauza faptului ca le este mai greu sa renunte la tigari.

Daca sunteti interesati/e sa renuntati la fumat cu tigara electronica va invitam pe site-ul nostru unde veti gasi multe modele de calitate potrivite pentru fiecare tip de fumator. De asemenea, daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de tigarile electronice va invitam sa ne contacti pentru a va informa.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT