At bagon.to you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
Ce trebuie sa stii inainte de prima utilizare a tigarii electronice – News42day
16 July 2024

Ce trebuie sa stii inainte de prima utilizare a tigarii electronice

0
Tigara electronica este un dispozitiv care ofera o alternativa sanatoasa la tigara obisnuita cu tutun. Este utila si pentru persoanele care vor sa renunte la fumat.

Inainte de prima utilizare a tigarii electronice este indicat sa citesti cu atentie manualul pe care il primesti odata cu produsul. Este foarte important ca atunci cand primesti kitul cu tigara electronica sa incarci complet bateriile.

Daca bateriile nu sunt incarcate, tigara nu va functiona corespunzator si se poate strica.Bateriile vin incarcate doar pe jumatate, astfel ca trebuie sa le incarci inca de la prima utilizare. Atunci cand ledul USB-ului este verde, bateria tigarii electronice este incarcata complet.

Dupa ce incarci bateria, trebuie sa asamblezi atomizorul si cartomizorul la baterie. Daca cartusul cu care a venit tigara electronica este gol, acesta trebuie inlocuit cu unul nou si plin. Cartusul tigarii electronice contine elichidul vegetal.

Pe langa alte subtante, lichidul vegetal contine nicotina si aromele specifice, de tutun. Un cartus are o durata de viata de 200 – 300 de “pufuri”, echivalentul unui pachet de tigari in cazul fumatorilor inraiti.

Cumpara acum tigara electronica! Te20 este un magazin online care comercializeaza tigari electronice marca Sailebao. In acest magazin online vei gasi tigari electronice cu mai multe concentratii de nicotina. De asemenea, vei gasi diverse marimi de tigari, pentru o experienta a fumatului cat mai placuta.

Citeste mai mult: Ce trebuie sa stii inainte de prima utilizare a tigarii electronice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *