Scapa de kilogramele cu Anghinare de Laon!

0

Anghinarea de Laon va va face sa slabiti asa rapid deoarece este singura leguma ce contine atat de multa cinarina, inulina si polifenoli. Aceste substante hiper-active actioneaza la cele 7 nivele ale metabolismului dvs. si astfel sunt topite simultan depozitele de grasime si depunerile de celulita.

Altfel spus, veti avea parte de o concentratie de 4 ori mai mare de cinarina, flavonoide, inulina, polifenoli, luteolina si niacina, care, odata ajunse in organism, vor elimina definitiv tot surplusul de kilograme. Veti avea o “intreaga armata” de enzime si agenti anti-grasime 100% naturali, ce va actiona fara niciun efort din partea dumneavoastra. Si, intr-adevar, o doza pentru slabit pe zi este suficienta.

E adevarat, nu este nicio greseala! Fiecare doza pentru slabit Alcachofa Forte contine de 4 ori mai multa Anghinare de Laon decat oricare alte produse similare pe care le-ati vazut la TV sau in ziare si care au un gust respingator. Alcachofa Forte, originalul, este delicios datorita extractului de ananas care ii ofera o savoare nemaipomenita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *