Gradul de constientizare si utilizare al tigarilor electronice

0
De cand a aparut tigara electronica aceasta a avut o crestere in popularitate rapida. Din ce in ce mai multi oameni au aflat despre acest dispozitiv, iar la nivel mondial cateva milioane de fumatori au reusit sa renunte la fumat cu ajutorul sau.

Fumatul a devenit o problema la nivel mondial. Numarul fumatorilor este in crestere, in special in tarile sarace sau in curs de dezvoltare. Nevoia fumatorilor de a scapa de acest viciu a determinat oamenii de stiinta sa dezvolte noi metode de renuntare la fumat. Prin acestea este si tigara electronica care a avut o crestere in popularitate uriasa.

Dupa nici 10 ani de la inventia ei, 6 din 10 fumatori au auzit despre existenta acestui dispozitiv de renuntare la fumat. Si mai impotant este ca 85% dintre fumatori considera ca tigara electronica este mai sanatoasa decat tigarile clasice.

Aceste statistici au fost publicate recent in Jurnalul American de Sanatate Publica (American Journal of Public Health), in urma unui studiu realizat de American Legacy Foundation. In cadrul acestui studiu au fost realizate doua sondaje de opinie, la primul au fost chestionati 2.649 nefumatori, actuali fumatori si exfumatori iar la cel de-al doilea au fost chestionati 3.658 fumatori actuali si exfumatori.

Multi au comparat cresterea in popularitate a tigarilor electronice cu cea a internetului. Ba chiar exista pareri care sustin ca tigara electronica a suferit o crestere in popularitate mai mare chiar decat Internetul. Aceste statistici sunt un lucru pozitiv pentru fumatorii din intreaga lume care se confrunta cu aceasta problema.

Orice fumator care pana acum a intampinat dificultati in a renunta la fumat acum are posibilitatea sa o faca mult mai usor. Cu ajutorul unei tigari electronice procesul de renuntare la fumat poate fi foarte simplu, cel putin asta sustin cele cateva milioane de fumatori care deja au reusit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *