A aparut primul parfum de slabit usor!

0

Parfumul numit Prends-moi, este o combinatie intre neurocosmetica si aromaterapie si contine ingrediente care elibereaza b-endofina, o substanta ce transmite creierului o senzatie de placere si bunastare si reduce pofta de mancare.

Parfumul de 100 de mililitri poate fi cumparat de pe internet cu aproximativ 38 de euro, insa este nevoie de inscrierea pe o lista de asteptare, din cauza numarului crescut de solicitari. Pana acum au fost inregistrate 6.000 de cereri de livrare a parfumului pentru slabit.

Substantele care stau la baza eficacitatii produsului sunt extractele de cafeina, carnitina si spirulina, esentiale in procesul de lipoliza (arderea grasimilor).

Efectele parfumului au fost deja testate pe femei cu varste cuprinse intre 18 si 70 de ani. Dupa 28 de zile in care s-au dat cu Prends-moi, 75% dintre acestea au constatat ca parfumul le-a redus nevoia de gustari, iar 73% dintre femei au declarat ca produsul le-a creat o senzatie de placere, in timp ce 70% dintre ele au declarat ca parfumul a avut efecte asupra obiceiurilor lor alimentare.

Acesta trebuie pulverizat cu generozitate in fiecare dimineata, la fel ca un parfum obisnuit, dar si in timpul zilei, atunci cand apare senzatia de foame. Efectul de remodelare poate fi obtinut prin masarea cu parfum a zonelor cu probleme, dimineata si seara.

Prends-moi combina note fine de bergamota, mandarina si grepfuit, are un continut scazut de alcool si este ideal pentru cei care vor sa simta aroma verii pe tot parcursul anului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *