LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, September 30, 2020

Tigara electronica da trendul in sanatate al anului 2012

Renuntarea la fumat este probabil unul dintre cele mai dificile lucruri de realizat, cu toate acestea in cazul aparitiei unor probleme medicale, poate deveni o necesitate.

De-a lungul timpul multi fumatori s-au luptat cu dependenta de nicotina folosind plasturi sau alte metode care nu s-au dovedit de prea mare ajutor. Inventatorii tigarii electronice si-au dat seama ca pentru multi renuntarea la fumat este un lucru imposibil. In timp ce nu toata lumea isi doreste sa renunte la fumat, trebuia sa existe o alternativa care sa ii ajute si pe acestia.

Si astfel au reusit sa conceapa un produs lipsit de gudron, monoxid de carbon si fum care sa le permita celor dependenti sa „fumeze” fara sa isi puna in pericol organismul, iar celor care intentioneaza sa renunte sa foloseasca tigari electronice pentru a reduce treptat dependenta de nicotina.

Tigara electronica este mult mai sigura decat tigarile din tutun. Este adevarat ca tigarile electronice pot avea nicotina in ele, insa utilizatorul detine controlul asupra concentratiei inhalate. Acestea pot si utilizate atat ca alternativa pentru tigarile din tutun cat si ca substitut al acestora. Pana in prezent, tigarile electronice s-au dovedit a fi cea mai eficienta metoda de renuntare la fumat dintre toate cele existente pe piata.

Numarul persoanelor care au reusit sa renunte la fumat cu ajutorul acestora a crescut foarte mult in ultima vreme, numai in Statele Unite al Americii se estimeaza ca ar fi in jur de trei milioane. De asemenea, vanzarile in continua crestere arata ca acest numar urmeaza sa se dubleze cat de curand.

Nu este deloc surprinzator ca atat de multi oameni au reusit sa renunte la fumat cu tigara electronica. Acest produs s-a dovedit a fi un ajutor de nepretuit pentru multi fumatori care credeau ca este imposibil sa renunti la fumat. Incearca si tu tigara electronica, s-ar putea sa renunti la fumat mai repede decat ti-ai imaginat!Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT