O fotocarte e plină de amintiri, e cadoul perfect!

0
Ai auzit? Este iar cod galben de căldură în ţară şi trebuie să ne răcorim cum putem, să găsim soluţii bune şi asta exclude plimbatul în soare, doar nu vrem să facem insolaţie.
Ca să te scutim de drumuri prin magazine pentru a căuta cadouri pe căldura asta, ne-am gândit să îţi mai dăm un pont pentru cel mai frumos cadou de până acum: o fotocarte pentru cei dragi, care nu necesită nici deplasare, nici stres, ci doar fotografiile tale preferate, pline de amintiri.
Este o alternativă mai bună la clasicul album în care îţi pui fotografiile printate deoarece nu mai există riscul de la pierde, ele fiind direct tipărite pe pagină.
Am făcut în dimineaţa aceasta câteva fotografii la fotocărţi ca să vedeţi cum arată, dar acestea nu sunt toate modelele, mai multe sunt şi aici 

FOTOCARTEA poate fi:
  • cu coperta tare si paginile pe hartie lucioasa de 200 gr)
  • ALBUM FOTO (cu coperta tare si pagini cartonate şi infoliate lucios).
Avem chiar şi o promoţie până în 31 iulie: La o fotocarte comandată şi un ceas de perete personalizat, în loc de 170 de lei plăteşti 145 de lei şi livrarea este gratuită desigur.
În fotocarte poţi include ce doreşti: imagini de familie, cu copiii, cu nunta sau imaginile din vacanţă. Acestea vor fi puse in valoare prin intermediul acestui album cu un design profesionist, mai jucăuş, colorat sau mai serios.
Am uitat să vă spun că personalizarea se face direct pe site, cu fotografiile din calculatorul tău? E cea mai simplă, eficientă şi rapidă cale de a avea amintirile printate la o calitate foarte bună.
De asemenea, nu uita că oriunde ai fi în ţară noi îţi vom livra prin Fan Curier sau prin Poşta Română.
Aşteptăm cu interes comanda ta şi promitem să o livrăm cât de rapid putem, în cele mai bune condiţii şi cu voie bună! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *