LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, September 30, 2020

Accesorii pentru tigara electronica eGo

Tigara electronica eGo este una dintre cele mai bune tigari eletronice de pe piata. Are o durata de viata lunga si produce o cantitate considerabila de vapori, pentru o experienta a fumatului cat mai reala.
tigara electronica ego

Ce accesorii pentru tigara electronica eGo gasesti in magazinul

Giantomizor eGo W. Giantomizorul este un atomizor cu totul revolutionar, care imbina functiile unui cartomizor, ale unui rezervor Tank si ale unui atomizor intr-un singur produs. Cartusul din care inhalezi este acoperit igienic de un capac infiletabil, care il izoleaza complet de mediul inconjurator.

Giantomizorul eGo W este cel mai puternic dispozitiv de vaporizare si este destinat pentru tigara electronica eGo si tigara electronica TGO. Giantomizorul poate fi incarcat cu 2,3 ml de elichid vegetal, elibereaza o cantitate mare de vapori, durata de viata este intre 1 si 2 luni.

Cliromizor eGo-T.Cliromizor eGo-T este ultimul model de cliromzor 2012 pentru tigari electronice eGo. Acest produs este recomandat tuturor persoanelor care detin tigari electronice cu baterii eGo.

Baterie pentru eGo XXL. Aceasta baterie este o baterie pentru tigari electronice model eGo cu capacitatea de 1100 mAh. Fiecare acumulator eGo asigura o autonomie de peste 24 ore de functionare la o singura incarcare. Bateria se activeaza manual prin apasarea butonului.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT