DIETA Luminitei Anghel. 12 kilograme in 12 zile!

0

Anghel (43 de ani) avea 82 de kilograme cand l-a adus pe lume pe micuţul Filip acum 7 luni. În primele trei luni de la naşterea bebeluşului, solistei nu i-a trecut prin cap să înceapă un program de slăbire, acordându-i toată atenţia micuţului Filip.

“M-am dedicat creşterii bebeluşului în totalitate şi nu mi-am dorit să apar pe scenă, chiar dacă am avut foarte multe cereri. Am început să fiu atentă la ce mănânc, abia din a treia lună de la naşterea băiatului am renunţat definitiv la dulciuri, făinoase şi cine târzii. Am trecut pe salate cu ton şi iaurturi slabe, fructe şi grătare de pui sau peşte. În timpul sarcinii am luat între 22 şi 24 de kilograme şi am reuşit să dau jos, fără să mă înfometez sau cu regimuri extreme, 14 kg, în primele 4 luni”, a povestit Luminiţa pentru Click.ro.

De curând, solista a început un regim recomandat de prietenul ei Mihai Pocorschi, care dă rezultate bune: 12 kilograme în 12 zile. Cu dieta bazată pe grătar de pui, vită, peşte, salate, fresh de portocale şi legume la grătar, artista a mai dat jos încă 5 kilograme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *