7 lucruri care te ajuta sa urmezi o dieta

0
Exista atat de multe lucruri in aceasta lume facute ca sa-ti saboteze dieta, precum reclamele fast-food, o inghetata noua sau episoadele Masterchef. Insa exista, de asemenea, o multime de mici ajutoare, cate te indeamna sa nu te abati de la o dieta.

1. Emisiunile TV
Emisiunile de genul „Frumusete pe muchie de cutit”, „Mireasa 90-60-90” te ambitioneaza sa nu te abati de la dieta pe care o urmezi, doar urmarind cat este de greu sa slabesti si cat de mult isi doreste fiecare sa ajunga la greutatea ideala.

2. Telefonul
Telefonul este un mare ajutor intr-o dieta, mai ales pentru ca iti distrage de multe ori atentia. Mai mult decat atat, exista o multime de aplicatii care te ajuta sa iti calculezi caloriile.

3. Un medic
Exista cel putin o persoana in intreaga lume care isi doreste sa te ajute sa ajungi la greutatea ideala. Viziteaza-ti medicul, acesta iti va spune exact la ce sa lucrezi si iti va oferi sfaturi profesioniste, care stii ca o sa te ajute atunci cand urmezi o dieta.

4. Prietenii
Prietenii tai sunt mereu alaturi de tine, indiferent ca decizi sa iti faci o noua tunsoare sau ai probleme in dragoste. Acest lucru este valabil si intr-o dieta, pentru ca prietenii sunt cei care te sustin, cei care te ajuta si te sfatuiesc si cei care te incurajeaza sa nu te abati de la o dieta.

5. Magazinele alimentare
Stiti ca un magazin alimentar este un loc minunat atunci cand te hotarasti sa urmezi o dieta? Acestea sunt mereu aprovizonate cu fructe si legume proaspete, cereale integrale, produse lactate degresate. Plimbati-va doar in jurul rafturilor unde sunt asezate produse care nu reprezinta o tentatie pentru dumneavoastra, care nu o sa va afecteze dieta si uitati-va mereu cate calorii au produsele pe care le cumparati.

6. Animalul de companie
Animalele de companie, in special cainii, va ajuta extrem de mult atunci cand urmati o dieta. Fie ca iesiti la o plimbare, in parc sau pur si simplu va jucati o jumatate de ora cu acesta, asta inseamna arderea caloriilor, iar sportul este o necesitate intr-o dieta.

7. iPod-ul
Atunci cand mergeti la sala si va urcati pe banda de alergat sau pe bicicleta, ascultati muzica. Stabiliti un playlist si nu parasiti aparatul decat in momentul in care melodiile pe care v-ati propus sa le ascultati s-au terminat. Acest lucru va motiveaza, iar in acest fel, ardeti mai multe calorii si starea de spirit va fi una excelenta mereu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *