LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Friday, September 25, 2020

Ai uitat când îţi expiră rovinieta? Vezi aici cum îţi poţi verifica valabilitatea rovinietei

CNADNR pune la dispoziţia participanţilor la trafic un serviciu online care permite verificarea rovinietei în orice moment.

VERIFICĂ AICI ROVINIETA

Pentru a vă verifica rovinieta, aveţi nevoie să introduceţi numărul de înmatriculare al maşinii şi numărul şasiului. Serviciul CNADNR vă comunică dacă rovinieta pe care o aveţi mai este valabilă şi dacă da, care este data la care aceasta expiră.

Acest serviciu disponibil online ar putea stopa, într-o anumită măsură, amenzile încasate de şoferi pentru lipsa rovinietei. Există cazuri în care acelaşi şofer, cu aceeaşi maşină, a fost amendat de zeci de ori, fără să ştie.

Potrivit Avocatului Poporului, legea care permite amendarea conducătorilor auto de mai multe ori la un singur drum, pentru că nu au rovinietă, ar putea fi modificată. În luna mai, acesta a făcut acest demers la solicitarea miilor de şoferi care au dat în judecată Compania Naţională de Drumuri şi au cerut despăgubiri.

De asemenea, taxa de drum ar putea fi plătită pentru doar 24 de ore. Acum, cea mai scurtă perioadă pentru care şoferii îşi pot achiziţiona rovinieta este de o săptămână.

În 2011, CNADNR a realizat venituri din vânzarea rovinietei de 821,57 milioane lei (188 milioane de euro ), în creştere cu 13,4% faţă de nivelul înregistrat în 2010, de 724,32 milioane lei.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT