Dieta lui Beyonce: pasi de urmat

0
Dieta lui Beyonce este indicate pentru oricine vrea sa obtina un corp tras prin inel. Beyonce desi nu impresioneaza print-o silueta de invidiat a fost nevoita sa slabeasca pentru a fi acceptata in musicalul “Dreamgirls”.

Cunoscuta sub numele de dieta lui Beyonce, regimul bazat pe consumul de lamaie a ajut-o pe cantareata sa piarda 9 kilograme in doua saptamani.

Primul pas in dieta lui Beyonce: detoxifiere de o zi

Cu o zi inainte de inceperea regimului este bine detoxifici organismul. Inainte de dieta lui Beyonce bea un pahar cu limonada si ulei de artar, fara zahar. Micul-dejun: o salata de fructe, un iaurt dietetic si cateva migdale de preferat nesarate. In dieta lui Beyonce se tine cont si de gustarile dintre mese.
Dieta lui Beyonce propune la gustare: o banana, seminte de floarea-soarelui sau de dovleac neprajite si un pahar de limonada. La pranz: o salata de legume, cu mentiunea ca otetul trebuie inlocuit cu zeama de lamaie. Pana la cina inca o gustare: morcov si un pahar de limonada. Cina nu lipseste in dieta lui Beyonce: peste la gratar si un pahar de limonada.

Alimente variate si suc de lamaie zilnic

Luni, regimul incepe cu un pahar de apa calda in care ai adaugat sucul a doua lamai. Pentru micul-dejun in dieta lui Beyonce: un bol de salata de fructe la alegere si un pahar de iaurt degresat. La gustare vei consuma 8 migdale nesarate. Pranzul este mai hranitor in dieta lui Beyonce: o supa de legume si o felie de paine neagra cu branza gratinata. Gustarea: o rosie si branza telemea de vaci. Seara este indicat un gratar din carne de pui sau peste si un pahar de limonada.
De marti pana duminica apa calda cu sucul de lamaie nu va lipsi dimineata, mesele urmatoare fiind variate in dieta lui Beyonce. Marti, la micul-dejun: ou fiert, o rosie, un mar si un pahar de lapte, iar la gustare doua caise si suc proaspat de mere. La pranz in dieta lui Beyonce: o salata de legume cu andive. Gustarea urmatoare: telemea de vaci si cateva capsuni, iar la cina: legume fierte.
Miercuri, pentru micul – dejun: un bol cu capsuni si doua nectarine, iaurt degresat. La gustare, salata de fructe cu suc de lamaie, iar la pranz dieta lui Beyonce propune salata de legume, lapte degresat si paine cu margarina. Pana la cina mananca seminte de floarea-soarelui. Pestele cu suc de lamaie si legume reprezinta cina. Joi la micul-dejun: milkshake de banana, o gustare cu fructe la alegere, la pranz salata de legume, gustare din morcovi sau castraveti si cina din pui sau peste la gratar. Vineri de dimineata ou fiert, o rosie si capsuni, pentru gustare alune nesarate si iaurt degresat, la pranz peste cu salata, iar pentru gustare in regulile dietei lui Beyonce sunt trecute piersici si seminte de floarea soarelui. La cina, paste integrale cu ton.
Sambata micul dejun: salata de fructe si iaurt degresat, gustarea o nectarina si alune, iar pranzul o salata de legume, avocado si mar. Gustarea urmatoare in dieta lui Beyonce o felie de paine neagra cu branza gratinata, iar la cina omleta cu ciuperci. Ultima zi in dieta lui Beyonce micul – dejun: bol cu lapte si cereale integrale, morcov si lapte degresat la gustare, pizza vegetariana la pranz, salata de fructe si cina din risotto cu pui. Daca suferi de hiperaciditate gaseste alt regim si nu te aventura in dieta lui Beyonce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *