Kelly Osbourne, dupa cum toata lumea bine stie, este fiica celebrului Ozzy Osbourne. Vedeta a reusit sa slabeasca 20 de kilograme, dar nu vrea sa se opreasca aici. Kelly este cunoscuta pentru trecutul ei tulbure marcat de dependenta de droguri. Fiica lui Ozzy Osbourne a fost totdeauna marcata de excesul de kilograme astfel incat, in momentul in care a aparut pe podium la Saptamana Modei de la New York, a uimit pe toata lumea cu silueta ei si cu noul par blond. Kelly Osbourne a admis ca si-a schimbat modul de viata si in acest mod a reusit sa scape de kilogramele in plus, dupa ani de zile de incercari nereusite cu ajutorul dietelor drastice si a pilulelor de slabit.

Care a fost primul pas a lui Kelly Osbourne?

Kelly Osbourne s-a decis sa lupte impotriva drogurilor care ii conduceau viata. Intr-o buna zi a si reusit sa le invinga. Ca urmare, vedeta a decis ca a venit timpul sa isi schimbe modul de viata. In unul din interviurile date, Kelly Osbourne a spus ca desi principale ei dorinta era sa slabeasca, nu stia cum sa o faca fara a se confrunta cu efectul de „yo-yo.” Astfel Kelly a inceput sa danseze in cadrul emisiunii „Dancing with the stars”. Dupa cateva saptamani in care a dansat cinci ore pe zi si a facut exercitii pilates de doua ori pe saptamana, vedeta a pierdut simtitor din greutate.
Kelly Osbourne nu s-a oprit aici. A decis ca exercitiile fizice nu sunt suficiente si a inceput sa aiba o alimentatie mult mai sanatoasa. Nu a urmat nicio dieta, deoarece experientele ei din trecut au fost neplacute, insa a inceput sa manance sanatos. A renuntat la mancarea de tip fast-food si la sucurile multe pe care le consuma. Nu a mai facut mancare la minut, ci a incercat sa manance mancare de mult mai buna calitate. De asemenea a incercat sa-si mentina o gandire pozitiva.

Ce alimente a ales Kelly Osbourne?

Dupa ce a eliminat toate alimentele nesanatoase din dieta ei, Kelly Osbourne si-a creat un meniu fix care a ajutat-o sa slabeasca. Cu toate acestea, el nu functioneaza de unul singur, ci numai combinat cu exercitiul fizic. La micul dejun Kelly a ales lapte degresat cu stafide sau doua oua cu branza degresata. Urmand sfaturile nutritionistilor sa aleaga o gustare intre mese, ea a decis sa consume la gustarea de dimineata castraveti feliati sau muraturi cu marar. La masa de pranz Kelly Osbourne a ales salata tocata cu mozzarella degresata si iaurt sau piept de pui la gratar cu salata verde si sos degresat. Gustarea de pranz consta in jeleu fara zahar sau un baton de cereale.
La masa de seara Kelly Osbourne a decis sa consume burger de curcan si legume fierte sau burger de curcan cu branza degresata si salata. Seara se incheie cu o gustare de seara sub forma unui mar. Cu ajutorul acestei diete Kelly Osbourne a reusit sa slabeasca cele 20 de kilograme in decurs de un an. Nu uitati sa va consultati nutritionistul inainte de a incepe dieta Kelly Osbourne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *