Jillian Michaels este antrenoare personala din Los Angeles care s-a luptat in copilarie cu kilogramele in plus. Pe cand avea 12 ani cantarea 80 de kilograme. Ca urmare, odata ce a crescut si a vazut beneficiile unui mod de viata sanatos, a decis sa puna bazele propriei sale diete. Nu s-a oprit insa aici. A decis ca nu va fi doar un nume in spatele unei diete, si a inceput sa se dedice persoanelor care au probleme cu greutatea pentru a-i ajuta sa-si schimbe viata si alimentatia.

Pe ce se bazeaza dieta Jillian Michaels?

Dieta pe care a creat-o Jillian Michaels are ca principiu de baza echilibrul. Echilibrul trebuie sa se face intre alimentele pe care le consuma o persoana, numarul caloriile ce ii patrund in organism si starea sa psihica in timpul dietei. Jillian Michaels are repetat de multe ori ca indiferent ce greutate ai trebuie sa iti iubesti corpul, nu sa il detesti.
In cadrul dietei Jillain Michaels un rol foarte important il ocupa meditatia. Este indicat sa faceti yoga pe toate perioada dietei. In caz contrat, este bine sa pui deoparte cateva minute de relaxare la finele fiecarei zile. Ai grija sa corpul tau si nu te gandi la eventualele defecte. Gandeste pozitiv!
Dieta Jillain Michaels recomanda kickboxing, pilates si exercitiile cu greutati ca sporturi pe care ar trebui sa le practicati. Insa, daca esti de parere ca aceste sporturi nu sunt pentru tine, Jillian Michaels spune ca orice tip de exercitiu fizic este util pentru corpul tau. Este bine sa iti urmaresti pasiunea, pentru ca astfel iti va fi mai usor sa faci exercitii fizice, iar rezultatele nu vor inceta sa apara. Daca ai multe kilograme in plus nu trebuie sa te fortezi, ci trebuie sa incepi usor cu o plimbare scurta sau cateva exercitii acasa.

Ce mananci in cadrul dietei Jillian Michaels?

In cadrul dietei Jillian Michaels principiul este unul simplu: trebuie sa mananci mai putin decat consumi. Acest lucru se poate face daca iti calculezi Indicele de Masa Corporala. Cu toate acestea este indicat sa iti consulti medicul inainte de a te apuca de aceasta dieta intrucat persoanele care sufera de anumite boli primesc anumite restrictii de alimentatie. Dieta Jillain Michaels spune ca dieta trebuie sa fie una echilibrata care contine toate tipurile de alimente. Aceasta dieta nu are un plan pe care il poate urma oricine din simplul motiv ca toti suntem diferiti.
Un exemplu de meniu in cadrul dietei Jillian Michaels ar sta in felul urmator: la micul dejun cereale integrale si migdale, la pranz carne de curcan la gratar cu orez salbatic, la cina, carne de vita si legume pe gratar si cateva fructe ca gustare dupa mese. Cu toate acestea antrenoarea a facut publice doar elementele de baza ale dietei sale, considerand ca ceea ce place cuiva, mai mult ca sigur va displacea altcuiva. Mai mult, un plan personalizat se face si pe baza istoricului starii de sanatate al persoanei. Ca urmare, aveti grija sa consultati un medic inainte de a va apuca de dieta Jillian Michaels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *