Dieta cu mancare de bebelusi preferata de Jennifer Aniston

0
Dieta cu mancare de bebelusi este foarte des folosita de vedetele de la Hollywood, dar cea cu adevarat multumita de rezultate este Jennifer Aniston.

Noul tip de regim este inventat de Tracy Anderson, nutritionistul multor celebritati, ea sustinand ca dieta cu mancare de bebelusi nu poate face rau nimanui, desi poate ridica semne de intrebare cu privire la beneficiile pe care le aduce.

Vitaminele si nutrientii, un mare plus pentru dieta cu mancare de bebelusi

In primul rand, trebuie sa stii de la bun inceput in ce consta dieta cu mancare de bebelusi. Se pare ca pentru a tine acest tip de regim trebuie sa mananci 14 borcanele de piure de fructe zilnic, iar una dintre toate mesele normale, doar cina este cu mancare de adulti, dar mare atentie nu carne grasa sau prajeli. In dieta cu mancare de bebelus rezultatele sunt garantate de numarul mic de calorii pe care un borcanel de piure de fructe il are, maximum 100.  Nutritionistii nu au nimic impotriva acestei diete de moment ce mancarea de bebelusi este plina de vitamine si nutrienti necontinand aditivi alimentari.
Dieta pentru bebelusi functioneaza pentru ca avem de-a face cu o mancare moale, lipsita de grasimi, sare si zahar in exces. Cu toate acestea, nu exista un plan bine definit despre cum ar trebui sa mananci cele 14 borcanele de piure de fructe. Faptul ca nu ai nevoie de multe ingrediente si de timp pentru a gati mancare specifica unei diete obisnuite, fac din dieta cu mancare de bebelusi o alternativa rezonabila.

Nu este indicat sa tii acest tip de dieta mai mult de o saptamana!

Daca totusi nu aveti incredere in preparatele pe care le gasiti in magazine, puteti face acasa mancarea necesara pentru dieta cu mancare de bebelusi. Va trebuie legume, fructe si lamaie, la care mai adaugati recipiente de marimea unui borcanel cu mancare de bebelusi. Procesul de pregatire este destul de simplu. Se iau mere, pere, morcovi, piersici, caise si chiar cartofi. Acestea se decojesc si se taie bucati, dupa care se fierb in apa putina. La final se vor scoate si scurge de apa, se vor pisa cat mai marunt si se vor amesteca dup bucul plac. Este bine sa ai mai multe variante pentru a le alterna, avand in vedere ca in cazul dietei cu mancare de bebelusi trebuie sa mananci atat de multe. La final rastoarna pireul in recipiente si pune-le la congelator. Vei decongela atata cat ai nevoie.
In ciuda faptului ca la prima vedere dieta cu mancare de bebelusi poate parea usoara si benefica, exista si cateva minusuri pe care ar trebui sa le stii inainte de a te apuca de ea. De exemplu, faptul ca nu vei reusi sa tii dieta cu mancare de bebelusi pentru mult timp, deoarece nu satisface nevoile unui om adult, asa ca daca ai mai multe kilograme in plus axeaza-te pe alt tip de dieta.
Mai mult, gustul este destul de important cand vorbim despre un regim, dar dieta cu mancare pentru bebelusi nu aduce alimente gustoase si nici masticabile. Nici aportul de vitamina D, calciu si fibre nu este complet, asa ca s-ar putea sa te simti slabita sau lipsita de energie. In cazul in care te simti fara vlaga este bine sa renunti la dieta cu mancare de bebelusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *