Ceaiul de soc favorizeaza arderile metabolice

0
Datorita principiilor active pe care le contine, socul, sub forma de ceai, este o buna metoda adjuvanta in cadrul curei de slabire, alaturi de dieta si exercitii fizice.

Beneficiile ceaiului de soc

Intrucat are o actiune diuretica si sudorifica, ceaiul de soc contribuie la eliminarea apei in exces din organism. De asemenea, ceaiul de suc elimina toxinele din organism, iar prin actiunea sa sudorifica, ajuta la arderea eficienta a depozitelor de grasime. In plus, ceaiul de soc este un laxativ natural (fara a avea reactii adeverse ca alte laxative), inhiba apetitul si reduce aspectul de coaja de portocala.

Mod de preparare

Infuzia se prepara din 3 lingurite cu flori de soc uscate la 250 ml de apa clocotita. Ceaiul se lasa la infuzat  timp de 10-15 minute, dupa care se strecoara. Se consuma neindulcit, pana la trei cani/zi , timp de doua saptamani cu o saptamana pauza, deoarece socul are rol depurativ.

Pentru persoanele care doresc un efect mai rapid, se recomanda asocierea cu tinctura din fructe de soc, care este obtinuta din fructele de soc macerate in alcool de cereale dublu rafinat; o lingurita (diluata) inainte de fiecare cana de ceai consumat.

Tratamentul se va urma pe durata a 1-3 luni, in functie de numarul de kilograme in plus. Dupa o luna de cura cu ceai si tinctura vei observa o scadere in greutate de circa 7 pana la 9 kilograme.  Aceasta combinatie de ceai si tinctura are un efect diuretic, laxativ, sudorific, favorizeaza arderile metabolice, dizolva grasimile si elimina surplusul de apa din organism.

Atentie! Fructele de soc sunt foarte puternice ca si remediu. In cazul ingerarii unei cantitati mari (peste 200 de grame de fructe sau 200ml de tinctura) pot aparea urmatoare simptome: voma, arsuri gastrice, diaree, deshidratare, stare generala alterata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *