Rochii de seară la modă pentru 2012

0
Pentru ca se apropie sezonul de party-uri si evenimente ale acestei primaveri, astazi iti prezentam alegerile noastre de rochii de seara pentru 2012.

Descopera care sunt tendintele in materie de rochii de seara ale sezonului si adapteaza-le stilului tau personal! Vei obtine o combinatie irezistibila de fashion si personalitate.

Magazine online pe care vi le recomandam:

Rochii de seara cu imprimeuri

Imprimeurile sunt si vor ramane la moda pe tot parcursul anului 2011, asa ca a venit momentul sa investesti in cateva rochii de seara ce vor atrage cu siguranta atentia.

Rochii de seara in culori puternice

Daca nu simti ca ai purta o rochie monocroma foarte intensa, incearca una intr-o culoare neutra cu accente puternice de culoare – roz, nuante de portocaliu si verde stralucitor, toate acestea sunt culorile primaverii 2012.

Rochii de seara din dantela

Toti designerii par sa se fi indragostit de acest material romantic in 2012, asa ca rochiile de seara din dantela sau cu aplicatii din dantela sunt un must have al acestui sezon – pentru un look de o aparenta inocenta seducatoare!

Rochii de seara pentru dive

Opulenta anilor ’70 revine in atentia tuturor in acest sezon, odata cu readucerea la rampa a materialelor extrem de luxoase, cu irizatii stralucitoare si pline de glamour.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *