Iata 5 metode simple care te ajuta sa pierzi in greutate!

0
Pentru persoanele care nu isi pun toate sperantele pentru a avea un corp perfect in pastile si ceaiuri de slabit, prezentam cateva metode naturale care va vor ajuta sa pierdeti in greutate.

Nu putine sunt persoanele care si-au pus viata in pericol pentru a ajunge la greutatea dorita, luand diferite pastile sau refuzand sa manance o perioada indelungata de timp. Iata 5 metode care te ajuta sa ai o viata mai sanatoasa si un corp mai suplu:

Numarati caloriile!
Cel mai important lucru in orice dieta este numararea caloriilor. Daca consumati mai multe calorii decat este recomandat, corpul dumneavoastra le va stoca sub forma de grasime. Daca consumati mai putine calorii, grasimea din organism va arde, iar dumneavoastra veti reusi sa slabiti.

Faceti-va un jurnal!
Daca tineti un jurnal in care sa notati tot ceea ce mancati intr-o zi, veti fi surprinsa cate alimente consumati intr-o singura zi, fara sa va dati seama. Alegeti alimentele care sunt sanatoase si eliminati mancarurile care ingrasa.

Hidratati-va!
Cand oamenii simt ca le e foame, mananca, insa, daca beti un pahar mare de apa de cate ori aveti senzatia de foame, totul va disparea. Senzatia de foamne este deseori o cerere de hidratare, nu alimente, astfel ca, daca sunteti mereu hidratata, senzatiile de foame apar mai rar.

Faceti sport!
Cel mai important factor in pierderea in greutate este sportul. Dedicati macar 30 de minute in fiecare zi exercitiilor, indiferent ca mergeti la o sala de fitness sau iesiti in parc la alergat.

Micsorati portiile de mancare!
Desi atunci cand ati fost copil, parintii va spuneau sa mancati tot din farfurie, acum nu mai este cazul. Micsorati portiile de mancare, alegeti farfurii mici, mancati incet sau opriti-va cand ajungeti la jumatatea farfuriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *