LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, September 28, 2020

Tigara electronica imbunatateste memoria utilizatorului

Science Daily a publicat recent un studiu nou realizat de Societatea Psihologica Britanica. Societatea a prezentat rezultatele unei cercetari cu privire la tigari electronice si memorie.

In cadrul unei conferinte ce a avut loc la Londra, in luna aprilie, Societatea Psihologica Britanica a prezentat rezultatele unei cercetari cu privire la tigari electronice si memorie. Cu toate ca rezultatele testelor nu sunt concludente, ofera o motivatie buna pentru a continua si cu alte cercetari.

Testul condus de Societatea Psihologica Britanica a fost realizat pe 85 de fumatori carora li s-au oferit tigari electronice donate de o companie din Marea Britanie. Cercetarea a fost demarata pentru a masura cum reduc tigarile electronice pofta de nicotina si cum afecteaza acestea memoria de lucru. Cercetatorii au descoperit ca memoria s-a imbunatatit in randul utilizatorilor de tigara electronica. De asemenea, acestia au descoperit ca pofta de nicotina a fost redusa mai mult la barbati decat la femei.

Aceste rezultate nu sunt surprinzatoare pentru cei 300.000 de utilizatori de tigari electronice din Marea Britanie care au renuntat deja la tigarile din tutun cu ajutorul acestora. Iar acesta nu este singurul studiu care confirma eficacitatea tigarilor electronice.

Tigara electronica ofera nicotina intr-un mod foarte confortabil si familiar fumatorului. In esenta, utilizatorul inhaleaza nicotina intr-un mod aproape identic cu fumatul, cu exeptia faptului ca nu este implicat tutunul sau arderea. De asemenea, exista modele de tigari electronice, mai vechi, care au aceeasi dimensiune si arata identic cu tigarile traditionale. Insa, tehnologia a avansat si in acest domeniu si majoritatea modelor nou aparute nu mai arata ca tigarile traditionale, sunt mult mai performante si mai usor de utilizat.

In plus, foarte multi utilizatori apreciaza la tigara electronica faptul ca pot controla nivelul de nicotina pe care il inhaleaza. Spre deosebire de plasturi, care ofera un flux constant de nicotina intreaga zi, utilizatorii de tigara electronica inhaleaza nicotina numai atunci cand simt nevoia si doar cat este necesar pentru a le satisface pofta. Nici un alt sistem ce livreaza nicotina existent pe piata nu ofera un asemenea control.

Luand in considerare avantajele enumerate mai sus nu este de mirare ca tigara electronica s-a dovedit a fi o inventie de succes.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT