Vrei un look seducator in aceasta vara? Alege rochiile lungi din colectia de vara La Femme!

0
Vara aceasta designerii au cazut prada rochiilor lungi vaporoase, fluide, care evidentiaza forma corpului intr-un mod subtil si seducator. Alege in aceasta vara rochii in culori puternice pentru un look jucaus si indraznet. La Femme te surprinde cu o colectie de rochii seducatoare, croite special pentru a te simti chic&trendy.

Rochii de vara lungi in culori neon pentru un look electrizant
Sezonul cald aduce in tendinte rochiile in culori puternice. Alege culoarea verde sau rosu, pentru un look electrizant. Rochiile maxi sunt foarte practice, utile si fluide, perfecte pentru zilele toride de vara.

Rochii de vara lungi cu dungi colorate pentru un look seducator
Noul sezon propune materiale grafice, in dungi sau cu diferite modele indraznete. Fii seducatoare cu o rochie lunga cu spatele gol, care sa iti sublinieze formele intr-un mod subtil. Dungile revin in fiecare sezon in moda, asa ca adopta un stil casual chic cu o rochie in dungi. O rochie in dungi colorate scoate din anonimat orice tinuta. Alege combinatii de culori cat mai indraznete pentru o vara jucausa.

Rochii de vara lungi cu imprimeu floral pentru un look jucaus
Motivele florale au fost prezente sezonul acesta atat pe podium cat si in street style. Marii designerii s-au inspirat din tablouri celebre sau din motivele traditionale, pentru a oferi o paleta de imprimeuri florale demne de asezat pe rochii. La Femme s-a gandit la iubitoarele florilor, asa ca le-a pus la dispozitie modele originale si colorate. Bucura-te de bogatia florilor in sezonul cald cu rochii lungi cu imprimeu floral, in diferite culori puternice. Fii seducatoare cu rochii fluide din bumbac, voal sau matase. Alege pentru seara o rochie cu imprimeu floral plisata care va intoarce privirile tuturor. Si daca nu era de ajuns… La Femme mai are o suprinza pentru tine! Intra pe site-ul www.lafemme.ro pentru a beneficia din plin de reducerile speciale din luna mai. Bucura-te de preturile speciale pentru a-ti crea o garderoba de invidiat vara aceasta.

Despre LaFemme
Brandul La Femme este un concept romanesc, un mix de produs si serviciu, in care accentul este pus pe calitate si feminitate. Pana in prezent, reteaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate in Bucuresti, Constanta si Pitesti. In urmatorii ani vor fi inaugurate alte magazine, in diferite locatii din Bucuresti si din tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *