LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, September 20, 2020

Slabire sanatoasa DIETO

Atat in vremuri de mult apuse cat si in zilele noastre, omul a fost si a ramas un gurmand convins. Mesele zilnice cat mai variate si mai copioase sunt ravnite de fiecare dintre noi.

Insa datorita vietii moderne tot mai sedentare am ajuns sa inghitim mai mult decat  consumam prin efort. Astfel am ajuns la kg in plus care ne deranjeaza atat din punct de vedere estetic cat si in activitatea noastra de zi cu zi.

De aceeasi problema s-au lovit si stramosii nostri acum sute si chiar mii de ani, nu la o scara atat de mare ca si in prezent, insa problemele de greutate si remediile folosite au ramas inscrise in istoria multor popoare. Astfel de scrieri descriu plante care aveau un rol important in dietele de slabit.

Una din cele mai cunoscute plante este Hoodia Gordonii care consumata oferea senzatia de saturatie, astfel incat organismul este obligat sa consume din grasimea acumulata. In zilele noastre extracte din aceasta planta sunt folosite in diverse retete de slabit chiar si de catre vedetele americane.

DIETO este un produs care are la baza extract de Hoodia Gordonii, in plus laboratoarele Depont au mai adaugat inca sapte extracte care si-au demonstrat eficienta in pierderea in greutate. Toata aceasta compozitie a fost inclusa intr-un comprimat care sa asigure reducerea masei corporale intr-un mod rapid dar mai ales sanatos.

Fiecare element care intra in compozitia pastilei Dieto are rolul sau bine stabilit. S-a demonstrat stiintific ca anumite substante nu dau randament decat in anumite combinatii.

Dieto se bazeaza tocmai pe acest aspect , combinatia dintre elemente fiind cheia in obtinerea unor rezultate foarte bune dar mai ales garantia unei diete sanatoase.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT