Intrebari frecvente Dieto

0

Pastile de slabit Dieto, de unde este indicat sa fie procurate pentru a evita eventualele produse contrafacute ?

Cea mai sigura si cea mai ieftina sursa de Dieto este site-ul oficial, Dieto.ro

Care este garantia ca pastilele de slabit Dieto sunt sanatoase si 100% naturale ?

Avizul Ministerului Sanatatii, este cea mai importanta dovada ca aceste pastile de slabit sunt sanatoase si in acelas timp obtinute din produse 100 % naturale.

Exista undeva un forum Dieto, de unde as putea afla mai multe informatii despre aceasta pastila de slabit ?

Prin intermediul acestui site puteti cere orice informatii cu referire la Dieto, acesta fiind singurul site oficial al acestui produs.

Pot folosi Dieto in perioada sarcinii, dar in perioada de alaptare ?

Dieto este contraindicat atat pe perioada sarcinii cat si in perioada de lactatie. In perioada de sarcina cat si cea de dupa, nu este indicat sa folositi produse de slabit. Suplimentele alimentare pentru slabit se pot folosi doar dupa ce ati incetat sa alaptati.

Se poate consuma alcool in perioada de cura cu Dieto ?

Consumul de alcool si bauturi fermentate in perioada folosirii comprimatelor Dieto este interzis.

Ce poate creste si mai mult eficienta pastilei Dieto ?

Este indicat sa consumati fructe si legume proaspete, consumul de apa deasemenea are un rol foarte important in slabirea si detoxifierea organismului. A se evita mesele copioase la ore tarzii, acestea pot avea ca efect si anumite probleme digestive si in acelasi timp pierderea in greutate va fi mai lenta.

Pot sa apara reactii adverse ?

Este indicat sa renuntati la tigari, alcool si cafea pe cat de mult posibil, deoarece datorita accelerarii procesului de ardere a grasimilor din organism si a eliminarii toxinelor, este posibil sa aveti cateva nopti de insomnii. Aceste mici inconviniente pot dura cateva zile pana ce organismul se va obisnui cu Dieto.

Folosirea produsului DIETO poate avea efecte secundare nedorite pentru organism ?

DIETO este un produs 100% natural astfel daca este administrat corespunzator nu are efecte secundare nedorite. Trebuie folosit un comprimat /zi, excesul de Dieto poate suprasolicita organismul.

Pot consuma cafea pe perioada in care folosesc DIETO ?

Consumul de cafea dauneaza organismului, este indicat sa renuntati sau macar sa reduceti cantitatea de cafea in perioada in care folositi DIETO.

Pot folosi DIETO impreuna cu alte produse care ajuta la slabit ?

DIETO este un produs complex avand in compozitie tot ceea ce are nevoie organismul pentru a slabi sanatos. Este interzis sa folositi alte produse de slabit in perioada in care folositi DIETO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *