Dana Savuica se mentine in forma cu dieta personalizata

0

Dana Savuica, primul iepuras Playboy autohton, se mentine in forma cu o dieta personalizata, pe care nu a vrut sa o dezvaluie.

„Nu vreau sa spun in ce consta dieta, pentru ca oricum ea e personalizata, nerecomandata unei alte persoane. Oricum, mananc normal, trei mese pe zi cu doua gustari intre ele. Mananc mai incet, astfel incat creierul sa proceseze informatia ca stomacul e plin. Beau multe lichide, in special apa plata si nu bauturi carbogazoase”, marturiseste Dana Savuica, recunoscand ca seara bea cate o cana de ceai Zein, iar in paralel ia si capsule de slabit din aceeasi gama.

Pentru Dana, dieta a fost cu atat mai grea cu cat este un antitalent la gatit, dupa cum scrie Click. Din fericire, a stiut sa isi aleaga partenerul de viata. Sotul ei este pasionat de bucatarie, ceea ce face restrictiile alimentare mai usor de suportat.

„De cand eu am descoperit stilul de alimentatie corect, chiar si el e atent sa respecte principiile lui. Amandoi am slabit si facem multa miscare”, a declarat Dana.

Dar, sincer, dupa reteta prezentata de ea, multa pricepere in bucatarie nu iti trebuie. Este vorba despre peste, pe care „l-am curatat, l-am pus pe gratar, alaturi de cateva legume, si gata”. Ei, dar la retete atat de simple, bucataria poate naste idei mai interesante. si care, de obicei, nu ingrasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *