Tigara electronica Elipse Vipercig Lipstick ideala pentru femei!

0
Doamnelor si domnisoarelor ati cautat in nenumarate randuri o tigara electronica care sa va satisfaca pofta de nicotina dar care sa aibe si un design special ce ar satisface pretentiile dvs.? Acum ati gasit-o, Tigara electronica Elipse Vipercig Lipstick!

Pentru ca stim cat de speciale sunteti si pentru ca stim cat de important este pentru voi sa aveti lucruri rafinate, speciale si pline de eleganta am adus Tigara electronica Elipse Vipercig Lipstick.

Tigara electronica Elipse Vipercig Lipstick face parte din cea mai noua generatie de tigari electronice. Cu un design aparte, Tigara electronica Elipse Vipercig Lipstick este conceputa dintr-un material foarte placut la atingere.

Are forma unei elipse si este realizata din componente de o calitate superioara fata de alte modele asemanatoare. Vipercig a finisat designul tigarii electronice Elipse si mai aproape de dorintele feminine si a numit-o “Lipstick.”

Aceasta tigara electronica aduce nou rezervorul Elipse care poate stoca o cantitate mare de e-lichid. Avantajul acestui atomizor este ca scoate o cantitate mare de vapori dar, cu un consum de putere foarte mic. Are un acumulator cu o capacitate de 350 de mAh, aproape dublu fata de DSE901.

Tigara electronica Elipse Vipercig Lipstick este disponibila pe culoarea negru, invelita intr-un material gumat foarte placut la atingere. De asemenea, puteti achizitiona tigara electronica Elipse Vipercig Lipstick si pe culoarea rosu metalizat.

Femeile, ca si barbatii, recurg la tigari electronice pentru a inlocui tigarile clasice. Chiar si celebritati de la Hollywood precum Kate Moss, Catherine Zeta Jones si Katherine Heigl sunt recunoscute ca aburitoare de tigara electronica. Fumatul este un obicei care afecteaza femeile atat fizic cat si psihic. Renunta la fumat acum cu ajutorul tigarii electronice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *