LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, September 30, 2020

Tigara electronica Ego-T, cel mai vandut produs in 2011 al Sailebao

Potrivit unui comunicat de presa lansat pe site-ul oficial al Sailebao, Tigara electronica Ego-T a fost cel mai vandut produs al companiei in Statele Unite ale Americii si Uniunea Europeana.

Tigara electronica Ego-T a adus o inovatie in industria de tigari electronice. In loc de cartusul clasic cu vatelina, Ego-T a introdus Tank-ul. Cartusul Tank are in loc de vatelina un recipient ce permite utilizatorului sa stocheze o capacitate mai mare de e-lichid, de pana la 1.2 ml. Acest sistem permite o utilizare foarte simpla si eficienta a tigarii electronice. Cartusele Ego-T au o capacitate de aproape 3 ori mai mare decat cartusele traditionale de Ego.

Capacitatea bateriei este o alta calitate a acestui model, bateriile avand capacitati de 650, 1100, 1300 de mAh. O baterie completa poate tine pana la 700-1000 de pufuri. Cantitatea de vapori pe care o ofera este uriasa iar TH-ul este excelent.

La prima vedere, pachetul Ego-T este rafinat si uimitor. Cand deschideti cutia de cadou, cele doua tigari electronice Ego-T va incanta privirea cu aspectul negru mat si inelul argintiu care face conexiunea intre baterie si atomizor.

Mii de utilizatori au in posesie modelul Ego-T si sunt foarte incantati de aceasta tigara electronica. Pentru cei care sunt interesati sa achizitioneze modelul Ego-T ii informam ca, in luna aprilie, avem la reducere Kitul complet Tigara electronica Ego Tank. Daca achizitionati acest kit pana la sfarsitul lunii aprilie faceti o economie de 20 de ron. Pretul acestui kit complet este de 295 de ron si include consumabilele pentru prima luna.

Tigara electronica Ego-T este un model care a adus o evolutie majora in industria tigarilor electronice. Ego-T poate fi intr-adevar numita „Tigara electronica a anului 2011.”Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT