LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, March 7, 2021

Promotiile de Paste la tigari electronice continua toata luna aprilie

Pentru ca dorim sa ajutam cat mai mult fumatori sa renunte la tigarile traditionale, am prelungit perioada promotiilor la tigari electronice, care erau valabile doar de Paste, pana la sfarsitul lunii aprilie.

Cu ocazia Sarbatorilor de Paste am pus la dispozitia clientilor nostri cateva reduceri la kiturile de tigari electronice. Deoarece suntem constienti de situatia actuala economica si pentru ca stim ca exista multi romani fumatori care nu isi permit sa isi achizitioneze o tigara electronica de calitate, ne-am gandit sa prelungim perioada promotiilor pana la sfarsitul lunii aprilie.

Pentru fumatorii „inraiti”, de peste 2 pachete pe zi, oferim Kitul complet Tigara electronica Ego XXL la super pret. Daca achizitionati acest kit pana la sfarsitul lunii beneficiati de o reducere de peste 30%. Mai exact puteti achizitiona acest kit la pretul de 226 de ron, economisind 104 ron. In acest pret aveti incluse si consumabilele pentru prima luna.

La reducere avem si Kitul complet Tigara electronica Ego Tank, un model care este apreciat de multi utilizatori. Achizitionand acest kit pana la sfarsitul lunii aprilie faceti o economie de 20 de ron. Pretul acestui kit complet este de 295 de ron si include consumabilele pentru prima luna.

De asemenea, daca achizitionati un Kit complet Ego W Tank pana la sfarsitul lunii beneficiati de un pret special. Tigara electronica Ego W este modelul cel mai recent lansat pe piata tigarilor electronice si a venit ca raspuns la cererea utilizatorilor de a simplifica modalitatea de incarcare a e-lichidului. Tigara electronica Ego W se remarca prin faptul ca in loc de atomizor foloseste un clearomizor

Numai in luna aprilie, va oferim Kitul complet Tigara electronica Ego W la pretul de 300 de ron. In acest pret aveti incluse toate consumabilele necesare pentru prima luna de utilizare. Aceasta tigara electronica poate satisface cu usurinta chiar si fumatori de peste 2 pachete de tigari pe zi.

Profitati de reducerile de pret la tigari electronice si renuntati la fumat acum!Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT