LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, October 28, 2021

Cele mai haioase mesaje de Paste

Dacă sunteţi în pană de inspiraţie şi nu ştiţi ce mesaj să le trimiteţi celor dragi de Paşte, vă propunem câteva variante haioase de pe Internet adunate.

Un iepuraş tare drăgălaş/ A ieşit în cale cu viteză mare/ Şi-ţi urează neîncetat/ Să ai Paşte minunat/ Şi Hristos a Înviat !

Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui mieluşel, colorată ca un ou de Paşte şi luminoasă ca Ziua Învierii…Hristos a Înviat!

Anul acesta iepuraşul să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi să nu uite să îţi dea şi plicul cu cei o sută de pupici de la mine. Paşte Fericit!

Mielul paşte fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să-ţi aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate… Paşte Fericit!

16 iepuraşi… 8 se spionează… 5 sunt la somnic şi frumos visează… 2 mai albiori dau cadou de sărbători…iar ultimul a citit acest sms. PAŞTE FERICIT!

Un iepuraş tare dragalaş a ieşit în cale… cu viteză mare… şi-ţi urează neîncetat… să ai Paşte Minunat… şi Hristos a Înviat!!!

Ou înroşit,
Miel rumenit,
Cozonac mărit,
Paşte fericit.

Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

Iepuroiul nu mai vine/ Că nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament/ Că e criză in buget/ Aşa că s-a îmbătat/ Ca să nu fie crizat!

M-a contactat iepuraşul şi mi-a spus că eu o să fiu cadoul tău de Paşte. Sunt puţin în dilemă! Ar trebui că în dimineaţa de Paşte să ajung în grădina ta, dar parcă tu nu ai gradină … să vin pe balcon? Aştept răspuns!Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT